Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HeKi TuTon vieraaksi

 
HeKi TuTon vieraaksi

Mestiksen runkosarja jatkuu Kupittaalla perjantaina 1.10.2010, kun TuTon vastustajaksi luistelee HeKi Heinolasta. Ottelu alkaa klo 18.30.

TuTo nappasi runkosarjan avauspisteensä viime viikonloppuna Oulussa kukistamalla sarjanousija K-Laserin luvuin 1-7.

TuTon päävalmentaja Petri Niukkanen löysi hyvääkin sekä viikonlopun voitetusta K-Laser-pelistä että hävitystä Hokki-matsista, mutta parannettavaa vielä enemmän. "Jaksan jauhaa tästä syöttöpelin laadusta, syöttöjen haltuunotosta ja kiekon pysymisestä lavassa. Eikä syöttötarjonta saa jäädä jälkeen. Kajaanissa tämä alkoi toimia, vaikka seinälle jäivät rumat lukemat, ja Oulussa homma kulki jo hienosti. Häviöt voivat joskus saada pelaajat aremmiksi kiekon pitämiseen ja kuljettamiseen ja joskus näkyy myös turhaa syöttelyä, kun on pelko iskenyt. Tästä pitää päästä eroon. Valitettavaa, että loukkaantumisia on sattunut ja nimenomaan nuorille uusille pelaajillemme, mutta niin se kiekko joskus pomppii. Onneksi olemme saaneet mukaan Hannuksen ja Ahon, eli materiaali riittää", toteaa Niukkanen.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää