Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS ja Happee tasasivat pisteet jännitysnäytelmässä

 
TPS ja Happee tasasivat pisteet jännitysnäytelmässä

Kahden nuoren ja hyökkäävän joukkueen kohtaaminen tarjosi yleisölle paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita, 16 tehtyä maalia ja jatkoajan kaupan päälle. Lopulta TPS ja Happee tasasivat pisteet lukemin 8-8 (2-2, 2-3, 4-3). TPS:n Perttu Kytöhonka otti pisteen vastaan kohtuullisen tyytyväisenä.

- Tietenkin johdon menettäminen pari minuuttia ennen loppua hieman kismittää, mutta toisaalta noustiin neljä kertaa tasoihin takaa-ajoasemasta, pari kertaa kahden maalin takaa. Nuori joukkue osoitti henkistä kovuutta uskomalla omaan tekemiseen loppuun saakka. Mielestäni olimme myös jatkoajalla aktiivisempi jengi, hyvä merkki.

TPS:n kannalta ottelun alku ei ollut hyvä. Happee karkasi kahden maalin johtoon TPS:n ihmetellessä maailman menoa. Kotijoukkue onnistui kuitenkin nousemaan peliin mukaan Joonas Lastusen ylivoimamaalilla ja ensimmäisen liigaosumansa tehneen Anssi Ala-Nissilän coast-to-coast maalilla.

- Meillä tuntui taas valkenevan hieman myöhään millä tasolla näitä pelejä voitetaan. Emme tule peliäkään voittamaan ihmettelemällä ja odottamalla, meidän on oltava pallollisena aktiivinen ja rohkea, linjasi Kytöhonka ottelun päätyttyä.

Toisessa ja kolmannessa erässä nähtiin parempi TPS ja hieman yli 300-päinen yleisö sai varmasti rahoilleen vastinetta. TPS-valmennuksen mieltä lämmitti Miikka Sokan ja Janne Nurmisen ensimmäiset liigamaalit ja pikku hiljaa vauhtiin pääsevä ja ottelun parhaaksi valitun Lasse Pajun (1+4) tehokkaat otteet.

- Hienoa, että nämä liigatasolla vihreät kaverit saavat onnistumisia ja näyttävät pelaavansa oikeassa sarjassa. Luonnollisesti on myös tärkeää, että nämä meidän syömähampaamme alkavat saada onnistumisia.

- Pallollinen pelaamisemme oli tänään pääsääntöisesti parasta tällä kaudella ihan ottelun alkua lukuunottamatta. Varsinkin meidän hyökkäysalueen pelaamisemme meni monta askelta eteenpäin eilisestä. Oli myös hienoa nähdä, että vaikka eilen vedettiin vierasmatsi jossa jouduttiin kuormittamaan alivoimaäijiä, tänään tuntui jalka riittävän kohtuullisesti loppuun saakka.

- Tästä jatketaan vähän palauttelemalla ja sitten keskittyminen kohti isoa haastetta, eli SSV:tä.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää