Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kohtaa maanantaina kauden viimeisessä kotiottelussa MYPA:n

 
Inter kohtaa maanantaina kauden viimeisessä kotiottelussa MYPA:n

FC Interin kaksi viimeistä Veikkausliigaottelua saivat Jaron ja Hongan tappioiden myötä lisäpanosta. Voittamalla kaksi jäljellä olevaa otteluaan Inter menee sarjataulukossa Hongan edelle ja mikäli Jaro ei onnistu voittamaan omassa ottelussaan Oulua, niin Inter saavuttaa sarjataulukossa neljännen sijan, mikä tietäisi paikkaa Eurooppa Liigan karsintoihin.

Kuten jo mainittiin, niin tämä edellyttää voittoa kummastakin jäljellä olevasta ottelusta. Ensimmäisenä vuorossa on huomenna maanantaina MYPA, joka rökitti Interin heinäkuun alun liigaottelussa suvereenin esityksen jälkeen 3-2. Nyt olisi siis myös revanssin paikka.

Maanantain vastustaja MYPA voi tulla Veritas Stadionin otteluun oikeastaan ilman paineita, sillä joukkueen sarjapaikka on jo varmistettu. Löysäilemään joukkue tuskin Turkuun tulee. Siitä pitää loppukädessä huolen joukkueen tulisieluinen päävalmentaja Janne Lindberg.

Interin lähtökohdat maanantain peliin ovat hyvät. Joukkue saa jalkeille oikeastaan parhaan mahdollisen miehistönsä. Pelikiellossa ei ole ketään, ja uusilta loukkaantumisiltakin on vältytty.

-Olemme saaneet harjoitella rauhassa kuluneen viikon täydellä miehityksellä. Harjoituksissa ei ole tullut uusia vammoja, joten siinä mielessä meillä on maanantain peliin ihan hyvät lähtökohdat, pohtii päävalmentaja Job Dragtsma.

Hyvät lähtökohdat otteluun takaa myös oikeastaan Interin perinteisen hyvä syysvire. Joukkueen edellisestä tappiosta on aikaa lähes kaksi kuukautta. Dragtsman mukaan joukkueen yksi tavoite on pitää joukkueen pelaaminen sillä tasolla, millä se on ollut syksyn otteluissa.

-Tässä on tietysti taukoa vähän alla, mutta ennen sitä pelimme on ollut jälleen syksyllä hyvin paketissa. Tavoite on lähteä pitämään pelaamisen taso ennallaan ja hakemaan sitä kautta voittoa kauden viimeisestä kotiottelusta, sanoo Dragtsma.

Inter on Jaron ja Hongan viime kierrosten kompurointien ansiosta säilyttänyt mahdollisuudet neljänteen sijaan. Tämä edellyttäisi voitto kummastakin jäljellä olevasta pelistä. Dragtsma haluaa edetä kuitenkin peli kerrallaan ja katsoa sen jälkeen, mille sijalle joukkue sarjataulukossa päätyy.

-Me pyrimme voittamaan jokaisen ottelun, minkä pelaamme. Tavoitteena on voittaa maanantaina. Sen jälkeen käännetään katseet viimeiseen peliin, josta luonnollisesti haetaan voittoa. Tämän jälkeen on aika vilkuilla sarjataulukkoa. Jos voitamme molemmat pelit ja olemme onnekkaita, niin voimme päätyä neljännelle sijalle. Se olisi hieno päätös kaudelle, myöntää Dragtsma.

Maanantain peliin ei varmasti lähdetä peesailemaan, sillä vain voitto pitää Interin pelissä mukana. Vauhdikas ottelu siis on varmasti luvassa.

Poissa kokoonpanosta maanantain MYPA-pelistä ovat varmuudella Joni Aho, Sami Sanevuori, Jermu Gustafsson ja Timo Furuholm.

Interin kauden viimeinen Veikkausliigan kotiottelu pelataan siis maanantaina Veritas Stadionilla MYPA:aa vastaan alkaen kello 18.30.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää