Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kohtaa maanantaina kauden viimeisessä kotiottelussa MYPA:n

 
Inter kohtaa maanantaina kauden viimeisessä kotiottelussa MYPA:n

FC Interin kaksi viimeistä Veikkausliigaottelua saivat Jaron ja Hongan tappioiden myötä lisäpanosta. Voittamalla kaksi jäljellä olevaa otteluaan Inter menee sarjataulukossa Hongan edelle ja mikäli Jaro ei onnistu voittamaan omassa ottelussaan Oulua, niin Inter saavuttaa sarjataulukossa neljännen sijan, mikä tietäisi paikkaa Eurooppa Liigan karsintoihin.

Kuten jo mainittiin, niin tämä edellyttää voittoa kummastakin jäljellä olevasta ottelusta. Ensimmäisenä vuorossa on huomenna maanantaina MYPA, joka rökitti Interin heinäkuun alun liigaottelussa suvereenin esityksen jälkeen 3-2. Nyt olisi siis myös revanssin paikka.

Maanantain vastustaja MYPA voi tulla Veritas Stadionin otteluun oikeastaan ilman paineita, sillä joukkueen sarjapaikka on jo varmistettu. Löysäilemään joukkue tuskin Turkuun tulee. Siitä pitää loppukädessä huolen joukkueen tulisieluinen päävalmentaja Janne Lindberg.

Interin lähtökohdat maanantain peliin ovat hyvät. Joukkue saa jalkeille oikeastaan parhaan mahdollisen miehistönsä. Pelikiellossa ei ole ketään, ja uusilta loukkaantumisiltakin on vältytty.

-Olemme saaneet harjoitella rauhassa kuluneen viikon täydellä miehityksellä. Harjoituksissa ei ole tullut uusia vammoja, joten siinä mielessä meillä on maanantain peliin ihan hyvät lähtökohdat, pohtii päävalmentaja Job Dragtsma.

Hyvät lähtökohdat otteluun takaa myös oikeastaan Interin perinteisen hyvä syysvire. Joukkueen edellisestä tappiosta on aikaa lähes kaksi kuukautta. Dragtsman mukaan joukkueen yksi tavoite on pitää joukkueen pelaaminen sillä tasolla, millä se on ollut syksyn otteluissa.

-Tässä on tietysti taukoa vähän alla, mutta ennen sitä pelimme on ollut jälleen syksyllä hyvin paketissa. Tavoite on lähteä pitämään pelaamisen taso ennallaan ja hakemaan sitä kautta voittoa kauden viimeisestä kotiottelusta, sanoo Dragtsma.

Inter on Jaron ja Hongan viime kierrosten kompurointien ansiosta säilyttänyt mahdollisuudet neljänteen sijaan. Tämä edellyttäisi voitto kummastakin jäljellä olevasta pelistä. Dragtsma haluaa edetä kuitenkin peli kerrallaan ja katsoa sen jälkeen, mille sijalle joukkue sarjataulukossa päätyy.

-Me pyrimme voittamaan jokaisen ottelun, minkä pelaamme. Tavoitteena on voittaa maanantaina. Sen jälkeen käännetään katseet viimeiseen peliin, josta luonnollisesti haetaan voittoa. Tämän jälkeen on aika vilkuilla sarjataulukkoa. Jos voitamme molemmat pelit ja olemme onnekkaita, niin voimme päätyä neljännelle sijalle. Se olisi hieno päätös kaudelle, myöntää Dragtsma.

Maanantain peliin ei varmasti lähdetä peesailemaan, sillä vain voitto pitää Interin pelissä mukana. Vauhdikas ottelu siis on varmasti luvassa.

Poissa kokoonpanosta maanantain MYPA-pelistä ovat varmuudella Joni Aho, Sami Sanevuori, Jermu Gustafsson ja Timo Furuholm.

Interin kauden viimeinen Veikkausliigan kotiottelu pelataan siis maanantaina Veritas Stadionilla MYPA:aa vastaan alkaen kello 18.30.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää