Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuori lupaus Käkönen ja kokenut Merivalo sopimukseen Turku-Pesiksen kanssa

 
Nuori lupaus Käkönen ja kokenut Merivalo sopimukseen Turku-Pesiksen kanssa

Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkue on tehnyt kaksi uutta sopimusta. Pelaajarinkiin astuvat mukaan yksi Varsinais-Suomen lahjakkaimmista pesisnuorista Johanna Käkönen, 18, ja Superin konkari Maija Merivalo, 28.

- Superin harjoitusrinkiin siirtyminen on minulle iso askel ja tiedän sen vaativan sitoutumista ja kovaa työtä, pohtii Mynämäeltä kotoisin oleva Käkönen.

Viimeistä vuotta lukiossa opiskeleva Käkönen on pelannut aina Laitilan Jyskeen menestyksekkäästi pärjänneissä tyttöjoukkueissa ja parhaiksi saavutuksikseen hän laskee kahtena vuonna naisten Superin nousukarsintoihin selviämisen.

- Suurimmat haaveeni ovat pelata hyvässä joukkueessa, kehittyä pelaajana ja pelata naisten Itä-Lännessä, listaa Käkönen, joka laskee vahvuuksikseen pelinlukutaidon ja nopeuden. Käkönen onkin pääasiassa etukenttä- ja polttolinjapelaaja sekä etenijä.

- Johanna on nuori, tulevaisuuden pelaaja, jonka pelaamista olen seurannut jo muutaman vuoden ajan. Tämä on hyvä ajankohta hänelle siirtyä mukaan Superin harjoitusrinkiin, kertoo päävalmentaja Timo Lamminen. Lamminen pitää Käköstä erittäin nopeana ja monipuolisena ulkopelaajana.

Käkönen itse on myös tyytyväinen mahdollisuudesta ottaa askel eteenpäin pelaajaurallaan ja kehittyä niin fyysisesti kuin henkisesti.

- Tulevaisuus jännittää, mutta onneksi ringissä on mukana muutama ennalta tuttu tyttö. Odotan innolla harjoituksia ja leiriviikonloppuja, Käkönen sanoo reippaasti.

Kokenut Merivalo motivoituneena mukaan tulevaan kauteen

- Viime kausi päättyi joukkueen asettaman tavoitteen saavuttamiseen ja oli mukava huomata, että itsekin kehittyi ja sai loppukaudesta paremmin sisäpelitehoja irti, pohtii Merivalo, joka saavutti viime kaudella ensimmäistä kertaa paikan ylemmissä pudotuspeleissä.

Äidinkielen opettajana työskentelevä Merivalo löi joukkueelleen viime kaudella toiseksi eniten juoksuja ja on tyytyväinen, että pääsee aloittamaan tulevan kauden harjoittelun terveenä.

- Viime harjoituskausi alkoi leikkauspöydän kautta, joten fysiikkaa pystyy aloittaa harjoittelemaan heti. Oma tavoite on saada lisää tasaisuutta etenkin sisäpelisuorituksiin ja onnistumisten kautta nauttia pelaamisesta, sanoo Merivalo, joka toivoo myös joukkueen yltävän myös ensi kesänä ylempiin nousukarsintapeleihin ja sitä kautta pidemmälle.

- Maija on kuulunut joukkueen runkoon jo monen vuoden ajan ja on tärkeää, että hänen kanssaan päästiin jatkosopimukseen. Maija omaa tulevalla kaudella joukkueesta eniten Superin kokemusta ja toivon sen tuovan varmuutta myös muihin joukkuelaisiin, kommentoi Lamminen konkaria.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku
 


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää