Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erän tehohetket liikaa TPS:lle

 
Erän tehohetket liikaa TPS:lle

TPS pelasi Salibandyliigan ykkössuosikeihin kuuluvaa Erää vastaan tuloksellisesti tasaväkisesti 56 minuuttia. Valitettavasti nuo neljä jäljelle jäänyttä, kahteen pätkään ajoittunutta minuuttia tuottikin sitten tapanilalaisille peräti seitsemän osumaa ja taululle lähes murheelliset 4-11 (1-2, 3-4, 0-5) lukemat. TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka oli harmissaan, ettei joukkue kyennyt hyvään 60 minuuttiseen.

- Rehellisesti puhuen, paremmallemme hävittiin. Silti harmittaa, että meille tuli pari sysimustaa hetkeä, jolloin annoimme kaverille kyllä turhan halvalla ykkösluokan maalipaikkoja. Nämä paikat Erä käytti mestarisuosikin arvoisesti hyväkseen.

- On ihan selvä juttu, että mikäli haluamme näitä kärkijengejä kaataa, meidän pitää onnistua aika nappiin. Tänään ei tällaista nappisuoritusta tullut ja silloin harvemmin voitosta pelataan.

Avauserä oli pelillisesti melko tasaväkinen ja laatumaalipaita menivät melko tavalla tasan. Erä osui ensin, mutta TPS tuli Jere Jokisen vastahyökkäysmaalilla tasoihin. Erätauolle lähdettiin kuitenkin 1-2 lukemista.

Kakkoserän alku oli TPS:ltä selkeästi kehnompi ja TPS:n koko kauden teemana ollut pallollinen peli jäi heikoksi. Erä hallitsi tapahtumia ja konkretisoi hallintansa välillä 26.34 ja 27.22, jona aikana se teki kolme osumaa ja nykäisi neljän maalin kaulan. Samassa ajassa TPS otti aikalisän. Aikalisän jälkeen turkulaisryhmä osoitti henkistä kanttia viemällä loppuerän Joonas Lastusen yhdellä ja Miikka Sokan kahdella osumalla lukemin 3-1 ja erätauolle lähdettiin 4-6 tilanteesta. Kytöhonka kiitteli joukkueen nousua tukalasta tilanteesta.

- Löydettiin rohkeus keskittyä ihan yhteen vaihtoon kerrallaan ja tehtiin sitä omaa juttua kurinalaisesti. Kakkoserän jälkimmäinen puolisko oli meiltä kaikin puolin mallikas esitys ja vietiin hetkellisesti peliä.

Kolmanteen erää TPS lähti etsimään samanlaista mentaliteettia. Päätöserän alkuminuutit olivatkin voittotaistelun kannalta toiveita herättäviä, mutta sitten kotijoukkueelle tuli toinen musta hetki ja lukemat muuttuivat kolmen minuutin sisään kahden maalin tappioasemasta 4-10:een. Samalla ottelu oli taputeltu.

- Ei voida olla tyytyväisiä, että tapahtuu matsin sisällä pariin otteeseen tällainen pelillinen ja henkinen romahdus - kumpi sitten tulikaan ensin. Inhimillistähän se on, kun kerran tulet matsiin mukaan kaukaa takaa ja sitten duunia ei palkitakaan. Silti, varsinkin kotiyleisön edessä, pitää yksinkertaisesti kieltäytyä taipumasta. Nahka pitää myydä kalliimmalla.

- Ykkös- ja kakkoskentät vetivät tänään aika pahasti miinukselle, mutta Sokan johtama kolmonen pelasi oman osuutensa nollille. Tämä on tietenkin hatunnoston arvoinen suoritus matsissa, joka hävitään seitsemällä maalilla, kiitteli Kytöhonka kolmosvitjaansa.

TPS:llä ei ole varaa jäädä pitkäksi aikaa haavojaan nuolemaan, sillä joukkue matkustaa sunnuntaina Tampereelle Kooveen vieraaksi.

- Nyt ei voi pitkäksi aikaa jäädä surkuttelemaan, mikä on varmaan ihan hyvä juttu. Koovee vastassa sunnuntaina, sinne ehjemmällä kokonaisuudella, päät pystyssä. Pystymme parantamaan reilusti tästä ja tulemme sen myös tekemään.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää