Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee niukasti, mutta riittävästi parempi

 
Koovee niukasti, mutta riittävästi parempi

TPS ei onnistunut lisäämään pistetiliään Tampereen Kooveen vieraana, vaan tasainen kamppailu päättyi kotijoukkueen 5-2 (0-0, 1-0, 4-2) voittoon. TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka ei liikoja kolmatta perättäistä tappiota selitellyt.

- Torstain Erä-matsi oli meiltä erityisesti puolustuksellisesti todella epätasainen esitys. Meillä oli yhdet treenit ennen sunnuntain peliä, joten mitään taktisia muutoksia ei tehty. Suurin muutos tapahtui asennepuolella ja tänään halu tehdä 60 minuuttia pallottomana töitä oli paremmin kohdillaan.

- Koovee ei juuri virheitä tehnyt, joten meidän vastahyökkäyspaikat oli aika minimissä. Näin ollen meidän piti hyökätä käytännössä pääosin valmiiksi organisoitunutta viisikkoa vastaan ja tänään pallollisessa pelissä ei eväät ja pelinopeus riittänyt.

Pitkään vähämaalisena pysynyt kamppailu ratkesi erikoistilanteisiin. Koovee iski kolmannessa erässä kaksi ylivoimamaalia, TPS ei omissa kolmessa ylivoimatilanteessaan onnistunut.

- 5v5-peli meni aika lailla tasoihin monessa mielessä. Jos vedetään Tamin prinsiipeillä ottelua yhteen, niin molemmat veskarit pelasivat hyvin, mutta Koovee voitti meidät yv vs. yv ja av vs. av -kamppailussa. Peli heille.

TPS:n pisteiden kerääminen on lupaavan alun jälkeen hidastunut ja kun reilu kolmannes sarjasta on jo takana, sarjataulukossa alkaa jyvät erottua akanoista.

- Tämä peli olisi ollut hyvä voittaa, jos olisi halunnut pyrkiä vielä kiilaamaan sinne ylempään keskikastiin tässä vaiheessa kautta. Nyt alkaa kuusi ennakkoon kovinta vähän erottua ja tämä alempi puolisko onkin sitten tiivis - sijat 7. ja 13. erottaa vain kaksi pinnaa.

- Mentaalisesti en ole nähnyt sarjatilanteella mitään vaikutusta ja mitään syytä ei ole päitä painaa. Joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja monessa mielessä suunta on koko ajan haluttu. Voittamisen kynnys näitä TOP6 -joukkueita vastaan on olemassa, mutta työn kautta sekin voi muuttua.

TPS jää taas pienelle tauolle, ennen kuin pelit jatkuvat 26.11. kovassa kotivireessä olevan FBT Porin vieraana. Ennen MM-kisataukoa vuorossa on Pori-pelin lisäksi odotettu Classic-kamppailu. Kytöhonka katsoo luottavaisena eteenpäin.

- Tästä Koovee-pelistä viedään mukanamme tämä asenne pallottomaan pelaamiseen. Pallollista tekemistä halutaan petrata. Tiedän, että pystymme petraamaan todella reilusti vielä omaa juttuamme. Paljon on vielä viisikko- ja yksilötasolla resursseja, jotkaa pitää vain saada esiin.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää