Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikkelissä palataan arkeen

 
Mikkelissä palataan arkeen

TuTo on kovan paikan edessä, kun he saapuvat Mikkeliin Jukurien vieraaksi. TuTo on valahtanut jo sarjataulukon viimeiseksi. Puolustuspelaaminen on ollut lähes luokatonta, 82 päästettyä maalia kertoo karua totuutta. Nuorella turkulaisella joukkueella oli hyvä vaihe muutama peli takaperin, joka katkesi Tommi Laineen loukkaantumiseen. Maajoukkuetaukoa edeltävissä peleissä TuTo:n päävalmentaja Petri Niukkanen yritti herättää joukkuettaan ketjumuutoksilla, mutta niillä ei ainakaan heti tulosta saatu aikaiseksi. Janne Jokila on suuressa roolissa TuTo:n pelissä. Jukurien puolustuksen on otettava tila pois Jokilalta.

Jukurit on levännyt tauon aikana, joten luistin liikkuu varmasti hyvin. Tauolla on myös saatu pelaajien pikkuvaivoja paranneltua. Jukurien hyökkäys vahvistui TPS:n sopimuspelaaja Mikko Laineella, hänen pelaamisestaan TuTo:a vastaan ei ole varmuutta. Tulivoimaa Jukurien hyökkäyksestä löytynee joka tapauksessa. Ykköskentän tutkapari Markku Flinck ja Sami Lähteenmäki ovat olleet loistavassa vireessä, Mikko Hakkaraisen ja Juha Koiviston antaessa hyvää taustatulta. Ennen taukoa Jukurien peli-ilmeessä oli parantamisen varaa. Joukkueen focus ei pysynyt kasassa täyttä 60 minuuttia, joka näkyi monena turhana jäähynä. Jos, TuTo saa Jukurien pelin sekaisin nopealla avausmaalilla tai 'pikkusika' pelillä, niin yllätys voi olla valmis.

Mestiksen (Ville Lepistö) tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää