Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesis vahvistaa rivejään

 
Turku-Pesis vahvistaa rivejään

Saukon opein ja Vuorisen taidoin kohti Superin kirkkainta kärkeä

Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkueen rivit ovat jälleen vahvistuneet kahden sopimuksen verran. Timo Lamminen saa rinnalleen kakkosvalmentajaksi Pekka Saukon, 33, ja pelaajarinkiinsä viime kausien runkopelaajan Jatta Vuorisen, 24.

- Lähden todella hyvin mielin mukaan valmennustiimiin. Edessä on uusi haaste ja uudet mahdollisuudet niin itselleni kuin muille, kertoo lajivalmentaja Pekka Saukko. Seinäjoen Maila-Jussien kasvatilla on pitkä pelaajaura. Lukkarin tontti on tarjonnut näytönpaikkoja myös miesten Superpesiksessä. Tällöin paikkakuntina toimivat Koskenkorva, Vimpeli ja Juva.

- Valmennuspuolelta minulla on kokemusta ainoastaan pelaaja-valmentajana, mutta uskon tuovani pelaajille tukea lajisuorituksiin. Haluan olla haastava valmentaja, joka saa pelaajat kehittymään niin taidollisesti kuin henkisesti, pohtii Saukko, joka haluaa tuoda joukkueeseen myös tunnetta ja menestymisen halua.

Saukko tunnetaan tulisesta luonteestaan niin kentällä kuin katsomossa, mutta valmentajan roolissa hän uskoo olevansa keskusteleva, eikä usko asioilla olevan yhtä ja ainoaa tapaa tehdä.

- Pekka on kahtena edellisenä kautena ollut jo hieman mukana joukkueen toiminnassa, esimerkiksi viime kaudella lukkarivalmentajana. Yhteistyömme on toiminut erittäin hyvin ja lajitietoutta herralta löytyy todella paljon. Nyt kakkosvalmentajana Pekan vastuu kasvaa ja uskon joukkueen hyötyvän siitä paljon, kertoo päävalmentaja Timo Lamminen ajatuksistaan Saukon roolista.

- On hienoa tulla mukaan uuteen organisaatioon ja sarjaan. Vaikka olen ollut pitkään mukana lajin parissa, tekevät uudet virikkeet hyvää, Saukko miettii.

Vuorinen – vuoren varma

Turku-Pesistä jo kahden kauden ajan edustanut Jatta Vuorinen on solminut jatkosopimuksen seuran kanssa. Vuorisen sopimus on tärkeä seuralle, sillä varsinkin viime kaudella Ylöjärven Pallon kasvatti kuului joukkueen runkopelaajiin. Tästä osoituksena ovat 19. sija kärkilyöntitilastossa ja varmat otteet polttolinjassa.

- Jatta on parin viime vuoden aikana ollut tärkeässä roolissa ykköskärjen vaihtajana. Vaikka työt pitävät hänet poissa Turun viikkoharjoittelusta koko kauden, on hän aina pystynyt hoitamaan harjoittelun omatoimisesti, ja jaksanut reissaamisesta huolimatta pelata hyvällä tasolla, kuvailee Lamminen Vuorista.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää