Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK kohtaa Ilveksen

 
TPK kohtaa Ilveksen

Sunnuntaina Aurajokivarren ylpeys matkustaa Tampereen Spiralille kuuden ottelun voittoputkessa ennen viikonvaihteen matseja olevan, ja liigan kaikkienaikojen tilastoista toisena (tasapisteissä Espoolaisten kanssa) löytyvän Ilves FS vieraaksi.

Viime kaudella ”sensaatiomaisesti” liigamestaruuden muutaman välivuoden jälkeen vieneet hämäläiset ovat kuluvalla kaudella todellakin olleet tulessa, ja sanan varsinaisessa merkityksessä jatkaneet juuri siitä, mihin viime kaudella jäivät.

Joukkueen peli on valmentaja Pulkkisen käskyttämänä ollut yhtä pientä lipsahdusta lukuunottamatta niin sanotusti kuosissaan ja joukkue on onnistuneen puolustuspelaamisensa lisäksi 39 tehdyllä maalillaan liigan tehokkain viimeistelijä. Tästä osoituksena joukkue majailee sarjataulukossa tällähetkellä sen piikkipaikalla.

Liigan pistepörssissä Tamperelaiset majoittavat aikalailla ymmerrettävästi sen kaikkein terävimmän kärjen ,sillä kuuden parhaan joukosta löytyvät tällähetkellä jopa kolmen Ilves pelaajan nimet (Torvinen Juha-Pekka, Teittinen Antti Ilves, Laitinen Jaakko Ilves). Kaukana kolmikon takana eivät tosin ole muutkaan Ilves pelaajat, vaan joukkueen tehot ovat alkukauden aikana jakautuneet aikalailla tasaisesti monen eri pelaajan kesken.

Turun Pallokerhon historia Tampereen Ilvestä (mukaan lukien historia DPR:n kanssa) vastaan ei ole turkulaisittain ajateltuna kovin mairittelevaa luettavaa, mutta viime aikoina myös Aurajokivarren ylpeys on saanut saalistettua keskenäisistä peleistä muutamia täysiä pistepotteja, ja tähän tukien Pallokerhon futsalistat lähtevät sunnuntaina omiinkykyihinsä sataprosenttisesti luottaen hakemaan rohkeasti Spiralin pelistä täyttä pistepottia.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFutsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää