Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesikseen Sofia Saari ja Aallon siskokset

 
Turku-Pesikseen Sofia Saari ja Aallon siskokset

Luonnollinen valinta: Saari ja Aallot

Turku-Pesiksen naisten Superpesisjoukkue saa joukkoonsa ”ulkomaalaisvahvistuksia”, kun Tampereella asuva Sofia Saari, 24, ja uuskaupunkilaiset sisarukset Pauliina ja Päivi Aalto liittyvät harjoitusrinkiin.

- Hyvillä mielin ja korkealla motivaatiolla lähden mukaan Turku-Pesikseen, sanoo bioteknilogiaa opiskeleva Sofia Saari. Kinnulan Kimmojen kasvatti on harrastanut liikuntaa monipuolisesti ja Jyväskylään muuton jälkeen voittanut Suomenmestaruus kultaa ja hopeaa Kirittärien paidassa.

Saari toivoo joukkueen pääsevän tulevalla kaudella viime kautta pidemmälle ja toivookin pelaajien kehittyvän omilla osa-alueillaan.

- Itse sain heti alusta alkaen kuvan, että joukkue on valmennusta, pelaajia ja taustajoukkoja myöten sellainen, jossa on hyvät edellytykset kehittyä pelaajana ja joukkueena. Haluan saada paljon hyviä lajitreenejä ja panostaa varsinkin ulkopeliin.

- Sofialla oli kova halu palata huippupesäpallon pariin kahden vuoden tauon jälkeen. Hän tuo mukanaan paljon etenemisvoimaa sisäpeliin ja lisää tamperelaisuutta, kommentoi päävalmentaja Timo Lamminen Saarta.

Ykköspesiksen parhaat Aallot

Vakka-Pesiksen kasvatit Pauliina ja Päivi Aalto ovat viime kaudet edustaneet Laitilan Jyskettä Ykköspesiksessä. Kaudella 2009 Päivi ja 2010 Pauliina valittiin Ykköspesiksen länsilohkon parhaaksi naispelaajaksi. Nyt yleisurheilutaustaiset siskokset kamppailevat pelipaikasta sarjaporrasta ylempänä.

- Iloisella ja päättäväisellä fiiliksellä lähden mukaan. Motivaatio on korkealla ja halu oppia uusia asioita on suuri. Pää on sekaisin jännityksestä mitä tuleva talvi ja kesä tuovat tullessaan, pohtii Pauliina.

- Olen lähdössä innolla mukaan Turun Superiin ja motivoituneempana kuin koskaan. Haluan omalla panostuksella olla mukana viemässä joukkuetta eteenpäin. Tietysti on myös upeaa saada tutustua joukkueelliseen uusia ihmisiä. Odotan jo kovasti yhteisiä harjoituksia, hymyilee Päivi.

Kummatkin siskokset ovat monipuolisia taitajia, jotka omaavat kovan harjoittelumotivaation. Molemmat ovat myös pelanneet linjassa. On siskoksilla eroavaisuuksiakin. Pauliina on enemmän etenijä ja takakenttäpelaaja, kun taas Päivin vahvuus on kotiuttamisessa ja etukenttäpelaamisessa.

- Tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja joukkuepelaamisen kautta tehdä hyvää jälkeä sekä tietenkin voittaa pelejä, vastaavat Pauliina ja Päivi samasta suusta. Kummatkin ovat sitä mieltä, että nousu sarjaporrasta ylemmäs tuo omat haasteensa harjoitteluun ja pelikäsityksen laajentamiseen.

- Päivi ja Pauliina ovat näyttäneet osaamisensa ykköspesiksessä ja nyt oli luonnollisesti aika ottaa askel eteenpäin. Odotan ja uskon, että molemmat tulevat yllättämään katsojat positiivisesti ensi kesän peleissä. He tuovat joukkueeseen myös paljon monipuolista urheilullisuutta yleisurheilutaustan vuoksi, summaa Lamminen.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää