Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-nuorilla musertava kolmas erä - pisteet jäivät Turkuun

 
A-nuorilla musertava kolmas erä - pisteet jäivät Turkuun

A-nuoret sai sunnuntaina vastaan sarjan häntäpäähän juuttuneen SBandyn Lahdesta. TPS:n kannalta lähtökohdat otteluun eivät olleet kovin vahvat, sillä joukkue ei päässyt treenaamaan viisikkopelin saloja koko viikon aikana. Myös sairastuvalla oli täyttä läpi viikon, mutta otteluun kotijoukkue sai raavittua pari kentällistä pelaajia kasaan. Ottelun ensimmäinen puolikas meni vierailijoille uhkaavan tuntuisesti lukemin 1-4. Jälkimmäinen 30 minuuttinen sujui sitten paremmin. TPS laukoi 16 osumaa SBandyn jäädessä yhteen. Lopputulos näin ollen murskaava 17-5 (1-2, 4-3, 12-0)

TPS pyrki keskittymään ottelun alussa omaan tekemiseen ja vastustaja pyrittiin unohtamaan täysin, ettei takin napit vahingossakaan olisi päässeet avautumaan ennen alkuvihellystä. Ensimmäinen erä oli kuitenkin erittäin nihkeää hankaamista. Kentällä oli todella paljon tilaa ja aikaa pallon kanssa ja tämä ei tällä kertaa tuntunut sopivan kotijoukkueelle. Täysin kävelyyn ja neppailuun mukaan lähteneet TPS-pelaajat hautoivat vuorotellen palloa katastrofaalisiin virheisiin saakka ja näistä lahtelaisten näppärät pelaajat iskivät näyttäviä vastahyökkäyksiä. Erän aikana nähtiin kolme maalia, joista kaksi meni vierasjoukkueen nimiin.

Toiseen erään kotijoukkue pyrki aktivoittamaan pallollistaän, mutta ei tahtonut siinä vieläkään onnistua. Tässä kohtaa esiin astui entistä enemmän jo avauserässä hanskansa täysin hukanneet tuomarit. Siinä missä TPS-pelaajat puskivat palloa tuloksetta puolustusmuuriin, tuomarit päättivät nostaa käden pystyyn jokaisesta kontaktitilanteesta. Kentällä ei myöskään saanut puhua, joten pelinsä kanssa tuskailleen kotijoukkueen kannalta pelaaminen ei tuntunut varmasti helpolta.

SBandy ehti karkaamaan jo 1-4 johtoon ennen kuin TPS-pelurit päättivät ryhtyä taistelemaan kentällä. Alivoimat selvitettiin suhteellisen kunniakkaasti ja hyökkäyspelaamisessakin nähtiin jo pieniä ilonpilkahduksia. Toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 5-5.

Kolmannen erän alussa kotijoukkueelle avautui ylivoimalla mahdollisuus siirtyä ensimmäistä kertaa johtoon. Tämä tilaisuus käytettiin hienosti hyväksi. Ylivoimaa seuranneessa vaihdossa TPS niittasi seitsemännen osumansa. Tämän jälkeen SBandy aktivoi karvauksensa ja tällä kertaa tulos ei ollut lahtelaisten kannalta positiivinen. Ketsuppipullo avautui kerralla kunnolla ja kotijoukkue takoi päätöserässä peräti 12 maalia.

TPS:n vastuuvetäjä Aki Vilander ei tällä kertaa halunnut analysoida peliä sen enempää, vaan ilmoitti näkemyksensä illan tuomaritoiminnasta.

- Uskomaton esitys. Kentällä oli kaksi tuomaria, jotka halusivat päteä pelaajille ja sitä kautta pönkittää omaa egoaan. Ymmärrän, että joskus tuomariltakin karkaa homma lapasesta, niin käy myös pelaajille ja valmentajillekin aika ajoin. Ylimielisen otteen karsisin silti mielelläni pois, varsinkin tuomareilta.

- Meidän pelureiden kannalta tilanne oli ikävä, kun oma peli ei luista ja samalla vastustajan lisäksi tuntuu joku heittävän vielä lisää kapuloita rattaisiin. Onneksi tilanne saatiin tänään kuitenkin kuitattua huumorilla ja viimeisellä 20 minuuttisella saatiin tärkeitä onnistumisia. Iso kiitos siitä koko joukkueelle, päätti Vilander.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää