Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turku-Pesikselle kaksi lisäsopimusta

 
Turku-Pesikselle kaksi lisäsopimusta

Ykkösnaiset mukaan Turun Superin rinkiin

Turun naisten Superpesisrinki vahvistuu kahdella seuran Ykköspesisjoukkueesta nostetulla pelaajalla. Omaa asennettaan ja taitoaan mukaan tuovat Enni Lamppu, 25, ja Meri Rasilainen, 19.

- Tosi mukavaa päästä harjoittelemaan uuden porukan kanssa. Täysillä tehdään töitä ja katsotaan voiko tämän ikäisenä vielä kehittyä, tuumaa historiaa opiskeleva Enni Lamppu Superin rinkiin mukaan tuloa.

Aivan uutta ei Superin joukkueessa olo Lampulle ole, sillä hän on kahtena edellisenä kautena pelannut ylimmällä sarjatasolla pelejä. Viime kaudella kirkkaasti Ykköspesiksen länsilohkon kärkilyöntitilaston (1. 106 kl, 2. 89 kl) voittanut Lamppu pelasi yhteensä kuusi peliä Superissa viime kauden päätteksi. Runkosarjan kolmessa pelissä lyötyjä kertyi kolme ja kärkilyöntejä yhdeksän.

- Viime kaudella Enni keskittyi Ykköspesikseen, mutta tänä vuonna hänellä oli kova halu näyttää taitojaan ja osaamistaan Superpesiksessä. Halusimme Ennin mukaan rinkiin, sillä hän tuo joukkueeseemme korkeaa harjoittelumoraalia, joka on tuttua jo aiemmilta vuosilta, kommentoi päävalmentaja Timo Lamminen.

Lamppu haluaa tuoda taistelutahdon lisäksi myös peli-iloa kentälle.

- Vahvuudekseni lasken pelinlukutaidon ulkopelissä ja sisäpelissä lyöntivalikoiman monipuolisuus.

Lampulla ja toisella Superin rinkiin nostetulla Meri Rasilaisella on pesäpallon lisäksi yhteinen intohimo, musiikki. Lamppu on musiikin kävelevä tietosana kirja ja hän harjoittelee kitaransoittoa. Rasilainen taas käy laulutunneilla ja laulaa bändissä. Saattaapa tyttö näkyä muutenkin mediassa kuin pesäpallon saralla.

Pieni ja pippurinen Loimaalta

Rasilainen siirtyi viime kaudella Turkuun pelaamaan Loimaan Palloilijat Junioripesiksestä. Nyt hän odottaakin innolla alkavaa kautta.

- Haluan tuoda joukkueeseen nuorta energiaa ja asennetta. Tavoitteekseni olen asettanut kehittyä kaikilla osa-alueilla, oppia uutta ja saada rauhoitettua tekemistäni. Kun joukkueessa säilyy hyvä henki ja yhtenäisyys koko kauden, niin olemme kuuden joukossa.

Rasilainen on pääasiassa pelannut etenijää ja vaihtajaa sekä ulkona lukkaria ja etukenttää. Nyt hän väläyttää myös kopparin tontin kiinnostavan.

- Seurasin Merin harjoittelua jo viime talvikaudella ja nyt oli oikea aika nostaa hänet mukaan Superin rinkiin. Meri on sähäkkä ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, summaa Lamminen.

Kummankin pelaajasopimukset ovat yksivuotisia.

Turku-Pesiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turku-Pesis ry - logo

Turku-Pesis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää