Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK:lla juhlaottelu

 
TPK:lla juhlaottelu

Turun Pallokerho juhlii 75-vuotista taivaltaan tulevana lauantaina Samppalinnan palloiluhallissa, kun sen futsal-edustuksen vieraaksi liigan 10. kierroksen ottteluun saapuu FT-Kemi-Tornio.

Tällä hetkellä liigan neljättä sijaa hallussaan pitävä Aurajokivarren ylpeys aloitti kuluvan sarjakauden tulosten valossa kohtalaisen hyvin ja keikkui pitkään jopa sarjataulukon piikkipaikoilla, mutta sittemmin turkulaiset ovat vähän pudonneet aivan terävimmän kärjen kyydistä usean tasapelin seurauksena. Kaganin ryhmä on ennen viikonlopun kamppailuja pelannut viimeiset kolme peliä ilman täyttä pistepottia, ja kun näihin peleihin osui vielä turkulaisten kauden avaustappio Tampereella niin ymmärrettävästi Pallokerhon sijoitus liigan kuntopuntarissa ei joukkuetta hirveästi mairittele.

Lauantaina Samppalinnan pihkalle asteleva Kemi-Tornio ei Pallokerhon tapaan ole viime peleissä hirvittävän korkeassa lennossa ollut, sillä vaikka joukkueen peli on alkukauden katastrofi-esityksistä petraantunut huomattavasti, pohjoisen pojat hakevat edelleen avausvoittoaan futsal-liigan kaudella 2010-2011.

Joukkueiden lauantainen kohtaaminen on tällä kaudella ensimmäinen keskinäinen. Viime kaudella joukkueet kohtasivat liigapeleissä kahdesti ja molemmat kamppailut kääntyivät lopulta turkulaisille, vaikka molemmat ottelut olivat pitkään tasaisia vääntöjä ennen kuin ne lopussa repesivät kunnolla Pallokerhon hyväksi.

Tälläkään kertaa kotijoukkue tuskin tulee kokemaan mitään paraatimarssia ottelun voittoon, vaikka moninkertainen futsalin Suomenmestari FTK ei mikäään kummoinen vierailija kuluvalla kaudella ole ollutkaan. Varsinkin Huuskon veljesten ja Jaakko Isterin tähdittämä vieraiden ykkösketju on ollut viime aikoina hyvässä iskussa ja kotijoukkueella tulee taatusti olemaan täysi työ sen pysäyttämisessä. Aivan parhaalla kokoonpanollaan vieraat eivät onneksi Aurajoen rantamille saavu, sillä Tommy Torvikoski puuttunee vieraiden rosterista lauantai-iltapäivän pelissä.

Kotijoukkueen riveistä viikonlopun ekasta kotipelistä taas puuttuvat edelleen armeijan harmaissa kiini olevat Jyri Sundin ja Niko Stenholm, sekä nyt huilivuoron peleistä saanut Tero Tammenlaakso. Marko Laaksosen kirittäjä Andrei Iljinkään tuskin on vielä tulevana viikonloppuna joukkueen mukana eli mielenkiintoista on nähdä myös kuka tulee olemaan tuplapeleissä sinisten varamaalivahtina.

Turun Pallokerhon futsal-edustus toivottaa kaikki futsalin ystävät tervetulleiksi seuraamaan lauantain matsia Samppalinnan palloiluhallille (Itäinen pitkäkatu 47) kello 15:00 alkaen. Tule mukaan kokemaan elämyksiä nopean pelimme ja upean joukkueemme parissa. Futsal on parasta paikan päällä.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää