Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Revanssin kenraali Kiekko-Vantaata vastaan

 
Revanssin kenraali Kiekko-Vantaata vastaan

Ennen syyskauden huipennusta Kupittaalla pelataan vielä keskiviikkona 8.12. klo 18.30 erittäin tärkeistä pisteistä. Silloin vastakkain ovat TuTo ja Kiekko-Vantaa. Viikonloppuna on puolestaan vuorossa syyskauden huipennus, Mestiksen Revanssiviikonloppu, jossa yleisöllä on vapaa pääsy viikonlopun Mestis-otteluihin. TuTon kotiottelu on vuorossa lauantaina 11.12. klo 16.00 Kouvolan KooKoota vastaan. Lippuja on jaossa noin 2000 nopeimmalle jäähallilla lauantaina klo 15.15 alkaen.

Keskiviikkona TuTon tavoitteena on jatkaa kotivoittojen tiellä Kiekko-Vantaan kustannuksella. TuTo lähtee otteluun hieman muuttuneella kokoonpanolla, kun syyskauden TuTossa pelannut Tommi Hannus siirtyy Saksaan ja Robin Bergman palasi TPS:n avuksi. Pistepussin kartuttaminen on kova haaste TuTolle. Kiekko-Vantaa on löytänyt Mestiksen marraskuun pelaajan, Toni Mäkiahon johdolla hyvän pelivireen ja on matkalla tällä hetkellä pudotuspeleihin. Lisäksi Kiekko-Vantaa on ollut erityisen haastava vastustaja viime aikoina TuTolle, joka on voittanut lohipaidat viimeksi helmikuussa 2009. Nyt tarvitaankin kaikki mahdollinen kannustus, jotta kotijoukkueen pistepussi karttuisi jännittävässä ja vauhdikkaassa Mestis-ottelussa.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää