Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arkas puristi voittoon ammattimiesten ottein

 
Arkas puristi voittoon ammattimiesten ottein

Raision Loimu haastoi keskiviikkona kotikentällään hyvin turkkilaisen maailmantähtiä vilisevän Arkasin. Hyvästä taistelusta ei kuitenkaan tullut erävoittoja palkinnoksi, sillä vieraat puristivat jokaisen erän ratkaisuhetkillä tarvittavat pisteet, vaikka peli eteni jokaisessa erässä tasaisesta aina 20-pisteen tietämille asti. Arkasin voittonumerot olivat 0-3 (22-25, 22-25, 20-25). Euro Cupeissa käytössä olevien sääntöjen mukaan tämä ei kuitenkaan ollut vielä kuolemanisku Loimun yllätystoiveille, sillä jatkoon mennäkseen Arkasin pitää voittaa myös kotikentällään koko ottelu. Jos Loimu yllättää Turkissa, pelataan siellä kultainen erä, jossa ratkaistaan jatkoon pääsijä.

- Odotan samantapaista peliä ensi viikolla Izmirissä. Meidän pitää voittaa molemmat pelit. Tilanne lähtee taas nollasta liikenteeseen, totesi vieraiden huippuvalmentaja Glenn Hoag ottelun päätyttyä.

Kentän pistekuningas oli odotetusti Arkasin tähtihakkuri Liberman Agamez (16 pistettä, +11). Häntä tuki hyvin hallitseva maailmanmestari Joao Paulo Bravo (vastaanotto 79 %, 13 pistettä, +7). Sen sijaan harjoituksissa hirmuisia hyökkäyksiä ja syöttöjä esittänyt unkarilainen Dömötör Mészaros pelasi vaisusti ja hyytyi vaihtoon.  Loimulaisista parhaat pistemiehet olivat Ronald Jimenez (14 pistettä, +3) ja Jimmy Hernandez (10 pistettä, +6).

Loimu pelasi hyvin kannustaneen kotiyleisön edessä hyvin pannen tosissaan hanttiin maailmantähtiä vastaan. Vierasjoukkueen esitys oli ammattimaisen viileä. He eivät turhia tuuletelleet tai riehuneet, vaan hoitivat tarvittavat pallot passarille ja sitä kautta tehokkaasti kenttään. Kunkin erän loppuun mennessä vastustaja selvästi terävöitti omaa peliään. Ennakkoon kovasti odotettu Liberman Agamez ei hänkään joutunut laittamaan kaikkea peliin. Oikeastaan ainoa pilkahdus miehen käden tehosta saatiin eräpallotilanteen syötössä, jonka hän survoi voimalla Loimun kenttäpuoliskolle.

- Meillä oli tänään iso ongelma torjunnassa. Vastaanottomme oli todella hyvää ja ottelun alussa passipeli oli tehokkaan monipuolista. Toisessa ja kolmannessa erässä käytimme vähemmän keskihyökkääjiä ja peli meni vähän yksipuoliseksi. Toiseen peliin pitää lähteä voittamaan, sen ehdoton edellytys on torjuntapelin parantaminen. Toivottavasti pelaajamme saavat energiaa hurjasti kannustavasta fanaattisesta turkkilaisyleisöstä, kommentoi itsekin aikanaan Turkissa pelannut Loimun päävalmentaja Ruslan Zhbankov.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää