Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPK lauantaina MadMaxin vieraana

 
TPK lauantaina MadMaxin vieraana

Futsal-liiga on pikku hiljaa siirtymässä Cup- ja joulutauolle, mutta vielä tulevan lauantaina Turun Pallokerhon futsal edustus on kertaalleen tulessa ennen kuin sen eritoten viimeaikoina koviakokenut miehistö pääsee parantelemaan kolhujaan.

Aurajokivarrenylpeys matkustaa lauantaina, viikonlopun ainoaan otteluunsa, Valkeakoskelle jossa se kohtaa kynsinhampain pudotuspelipaikasta taistelevan Mad Maxin.

Viime kaudella maalierolla pudotuspeleistä ulosjääneen Mad Maxin alkukausi on sujunut kenties odotettua heikommin, ja yhdeksästä pelistä sillä onkin kasassa vasta kuusi pistettä ja sarjasijoituskin sitämyöden kymmenen joukkueen sarjassa toiseksi viimeinen. Koskilaiset eivät ole kauden kuluessa voittaneet kuin yhden ainoan käymistään kamppailuista ja sekin voitto on napattu liigan heittopussi FTK:lta, joten siksi ei olekkaan hirveä ihme että matkaa pudotuspeliviivan yläpuolelle on jo seitsemän pistettä. Huomioitavaa on sen sijaan Hämäläisten tasapelit kotonaan Hallitsevaa Suomenmestari Ilves FS:ää ja Espoolaista GFT:tä vastaan, eli Mad max on edelleen todella kelju vastusta aivan kenelle tahansa kunhan vain saavat pelinsäkulkemaan.

TPK on alkukauden aikana pelannut hieman ailahtelevasti, mutta pisteitä on kertynyt ihan hyvää tahtia. 11 kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa 17 pistettä ja sarjataulukossa sen sijoitus on neljäs. Pallokerho ei aloittanut sarjakauttaan pelillisesti kovin kummoisesti mutta pisteitä ropisi joukkueen tilille hieman huonommilläkin esityksillä. Viimeaikojen parantuneet peliesitykset kentällä eivät sensijaan ainakaan vielä ole suoranaisesti näkyneet saavutettuina sarjapisteinä. Viimeisestä neljästä pelistään TPK on voittanut vain yhden (FTK kotona) eli sarjankuntopuntarissa joukkue ei ole sijoittunut aivan sen kärkeen..Tehojen kanssa Pallokerhon ei ole kuluneen kauden aikana tarvinnut tuskailla, sillä se on iskenyt toiseksi eniten maaleja koko sarjassa. Päästettyjen maalien määrässä normaalisti vähän omiin laskevalla joukkueella on sen sijaan petrattavaa.

Lauantaina Kaganin miehistöstä puuttuvat varmuudella ainakin viimepelissä korttitilinsä täyteen saanut Tomi Tuominen, sekä takareitensä loukannut Kai Lempinen. Myös maanpuolustustaitojaan jo pidemmän aikaa hiomassa olleet ja samalla vähän pelaavan joukkueen ulkopuolelle jääneet Niko Stenholm ja Jyri Sundin ovat myös poissa kokoonpanosta.

Turun Pallokerho toivottaa kaikki futsalin ystävät tervetulleiksi lauantaina 11.12.2010 klo 15:00
Apian liikuntahallille, valkeakoskelle kun se kohtaa liigan 12.kierroksen ottelussa aina arvaamattoman Mad maxin jengin.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFutsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää