Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nymanille ennätyspitkä sopimus

 
Nymanille ennätyspitkä sopimus

FC Inter ja 22 A-maaottelussa pelannut Ari Nyman ovat solmineet seurahistorian pisimmän pelaajasopimuksen. 26-vuotiaan Nymanin uusi sopimus kattaa seuraavat kuusi kautta, jonka lisäksi sopimuksessa olevat optiot saattavat jatkaa sitä vielä yhteensä neljällä lisäkaudella.

Interin puheenjohtaja Stefan Håkans arvelee pitkästä jatkosopimuksesta olevan seuralle vielä paljon iloa tulevaisuudessa.

- Ari on vielä suhteellisen nuori pelaaja ja hän on vasta lähestymässä uransa huippuvuosia. Olen tyytyväinen että saamme pitää hänet täällä kaikki nuo vuodet, Håkans kommentoi.

Myös Interin päävalmentaja Job Dragtsma oli mielissään Nymanin pitkän jatkon varmistuttua.

- ”Arska” on joukkueen ehdottomia avainpelaajia ja jo pelkästään jatkosopimuksen saaminen hänelle on hieno asia. Mutta näin monta lisävuotta osoittaa hänen olevan täysin sitoutunut seuraan, itsekin pitkän jatkosopimuksen syyskuussa tehnyt hollantilaisvalmentaja kiittelee.

Niin keskikentällä kuin puolustuksessakin viime vuosina pelannut Nyman on jo nyt todellinen Interin mies. Suoraan nappulaliigan jälkeen Interin junioreihin siirtyneen ”Arskan” ensimmäisestä Veikkausliigan ottelusta on jo kymmenen vuotta, eikä hän ole urallaan pelannut muissa seuroissa kahta sveitsiläisessa FC Thunissa vietettyä vuotta lukuun ottamatta. Yhteensä Nymanille on kertynyt liigaotteluita jo 175.

Stefan Håkans vahvistaa nyt tehdyn sopimuksen olevan seurahistorian pisin.

- Kyllä tämä on varmasti ennätyksellisen pitkä jatko. Tuskin muissakaan liigaseuroissa on ollut monia tätä pidempiä sopimuksia, Håkans muistelee.

Interin tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ari Nyman

7.2.1984 Turku
Tiedot


Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää