Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hokille vieras Turusta ennen joulutaukoa

 
Hokille vieras Turusta ennen joulutaukoa

Kajaanin Hokki pelaa ennen puolentoista viikon joulutaukoaan kotipelin TuToa vastaan perjantaina.

Linnapaitojen sairastuvalla on puolustajia sen verran, että Hokki joutuu lähtemään otteluun viiden puolustajan voimin.

- Puolustaja Lauri Heinonen palaa kokoonpanoon Suomi-sarjasta, ja pelaa huomenna. Samoin hyökkääjät Teemu Suhonen ja Jevgeni Fofanov ovat pelissä. Aki Kangasmäki ei tule Raumalta pelaamaan TuToa vastaan, Hokki-valmentjaa Vladimir Kolek kertoi torstaina aamupäivän jääharjoituksen jälkeen.

Puolustajista sairastuvalla ovat Heikki Lukkari (nilkka), Lasse Lappalainen (olkapää) ja Antti Savolainen (selkä). Jussi Makkonen on pelikuntoinen.

- Puolustajia on viisi ja hyökkääjiä riittävästi. Kokoonpano tietysti muuttuu paljon, ja vastuuta tulee eri pelaajille. On siinä haasteita, ja etenkin puolustajille. Meidän pitää pelata fiksusti ja tiiviillä viisikolla.

Hokin maalissa pelin aloittaa Juha Toivonen.

Turkulaiset ovat jumineet sarjataulukon hännille, mutta Kolek ei siitä piittaa valmistaessaan joukkoja turkulaisten kohtaamiseen.

- TuTo on hyvä joukkue ja on pelannut hyvin, ei siitä helppo peli tule. Vastustaja sijoitus sarjataulukossa ei vaikuta valmistautumiseen, sillä kaikki lähtee omasta pelistä ja aktiivisuudesta.

TuTo voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen Turussa 4 - 1, mutta Kajaanissa kauden ensimmäisillä kierroksilla pelattu ottelu päättyi Hokin selvään 8 - 3 -voittoon.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää