Riennon naiset joulutauolle hyvissä asemissa

Naisten I divarissa sarjakärjen tilanne tasoittui Riennon tämän päivän tappion myötä. Puhuttaret johtaa sarjaa tappioitta, mutta seuraava kolmikko Honka, HyPo ja Riento ovat tasapisteissä 7 voitolla ja 3 tappiolla heti perässään Pyrintö vain kaksi pistettä jäljessä.

Riennon naisten edustusjoukkue aloitti hyvin ja pelasi onnistuneen kolmannen jakson lähes parhaalla rosterillaan Turkuun matkannutta Honka Akatemiaa vastaan.  Ottelu sujuikin jännittävän tasaisissa merkeissä kolme ensimmäistä jaksoa. Neljänteen jaksoon lähdettiin tilanteessa 38-39, mutta Riennon hyökkäyspeli oli kadonnut jonnekin tauolla ja asiaa ei helpottanut Sofia Pelanderin tahaton viides virhe heti neljännen jakson alkupuolella - korintekeminen ei kerta kaikkiaan onnistunut, Riento teki jaksolla vain yhden pelitilannekorin ja yhden onnistuneet vapaaheiton eli yhteensä 3 pistettä. Espoolaiset puolestaan pääsivät juoksemaan välillä jo helppojakin koreja ja kasvatti eron peräti 15 pisteeseen. Ottelun lopputulos 41 - 56, ja voitto Espooseen.

Tästä tappiosta huolimatta Riento jatkaa hyvissä asemissa naisten I divisioonan kärjessä. Puhuttaret jatkaa edelleen sarjan johdossa tappiottomana, seuraavat kolme joukkuetta Honka, HyPo ja Riento ovat tasapisteissä 7 voitolla ja 3 tappiolla heti perässään Pyrintö vain kaksi pistettä jäljessä.

Riento avaa kevätkauden kotiottelulla ToPo IIsta vastaan sunnuntaina 9.1. 2011 klo 15.00 Nunnavuoren palloiluhallissa.

Riennon tiedotteesta / UrheiluTurku

Turun Riento - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Ville Hänninen jatkaa Urassa

Ville Hänninen jatkaa kaudella 2020-2021 Ura Basketissa. Jatkopahvi merkitsee jo A-ikäisenä Uraa edustaneelle NaKon ja TuNMKY:n kasvatille viidettä kautta sopimuspelaajana Uran edustusjoukkueessa.

Timi Puittinen Kristikan uusin sopimuspelaaja

Kristika Turku on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Timi Puittisen kanssa.

Anton Kankaanpää ja Kristika Turku solmivat 2 vuoden sopimuksen

Lappeenrannan NMKY:n kasvatti Anton Kankaanpää on pelannut edelliset kolme kautta (2017-2020) Jyväskylän JBA:n riveissä.

Turun Riennon tavoitteet korkealla - joukkue vahvistunut viime kaudesta

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen tavoitteena on menestys ensinnäkin naisten I divisioonassa ja sitä kautta nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013.