Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu jokivarren valtikasta

 
Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu.

Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Suomen Palloliiton alaista futsal-liigaa pelaava Turun Pallokerhon edustusjoukkue pelaa tulevan vuoden neljäntenä lauantaina hyväntekeväisyysottelun, tuolloin jo Veikkausliigakauteen valmistautumisensa aloittanutta FC Interin jalkapallomiehistöä vastaan.

Hyväntekeväisyystapahtuman järjestäjänä toimii FC Inter Turun epävirallinen kannattajaryhmä Armada joka myös samalla omalta osaltaan aloittaa valmistautumisensa tulevaan Veikkausliigakauteen.

Tällä hetkellä Futsal-liigan neljättä sijaa
hallussan pitävä Turun Pallokerho sekä viime kauden Veikkausliigan kutonen FC Inter eivät ole ymmärrettävistä syistä aiemmin kohdanneet toisiaan futsalin merkeissä, mutta joukkueiden pelaajat ovat silti toisilleen tuttuja myös näiltä kentiltä. FC Interin riveistä löytyy muun muassa aiemmin vielä futsalia pelatessaan Kerhoa edustaneet Mika Mäkitalo, sekä Suomen futsalmaajoukkueeseenkin aikoinaan noussut ex-Kerhopeluri Henri Lehtonen.

Tilaisuuden sisäänpääsylipuista kertyvät tuotot ohjataan lyhentämättöminä Turun Nappulaliigan ja Turun AMK:n toimintaterapeuttiopiskelijoiden erityislasten jalkapallojoukkue -projektiin.

Terveysliikunta lisää osoitetusti niin fyysistä, psyykkistä kuin sosiaalistakin terveyttä. Lasten ja nuorten kohdalla erityisen tärkeää on liikunnan säännöllisyys, monipuolisten liikuntataitojen saaminen ja myönteinen liikuntakokemuksien hankkiminen. Sopiva liikunta tukee lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kasvua sekä kehitystä moni eri tavoin.

Kokeileminen ja kokeminen on aivan olennainen osa lapsen kehittymistä ja kasvamista.

Erityisliikunnalla (soveltavalla liikunnalla) johon tapahtumallamme yritämme kerätä pelimerkkejä, tarkoitetaan sellaisten ihmisten liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai heikentyneen sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaa ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja aivan erityistä osaamista.

Jokaisella lapsella tulee näkemyksemme mukaan olla mahdollisuus osallistua yhteiseen toimintaan, tarvittaessa vaikka tarkoituksen mukaisella tuella.

Tasa-arvoisuus on myös urheilussa tärkeää, ja mielestämme erityislapsenkin tulee saada osallistua yhteisiin toimiin. Ihmisen arvo ole kiinni hänen toimintakyvystään, vaan jokaisella ihmisellä on oikeus kuulua ja tuntea kuuluvansa yhteisöön ja olla osa sitä.

Liikunta vaikuttaa tutkitusti erityisryhmiin kuuluvien ihmisten elämänlaatuun, terveyteen ja toimintakykyyn merkittävästi. Liikunta voi myös parhaassa tapauksessa myös ehkäistä erityisryhmiin kuuluvien henkilöiden eristäytymis- ja syrjäytysmisvaaraa.

Harrastuksen mukanaan tuoma ystäväpiiri kehittää lapsen sosiaalisia taitoja, ja toisaalta tuo etäisyyttä vanhempiin jota lapsi kasvaessaan kiistatta tarvitsee.

Erityislapsilla on vähemmän mahdollisuuksia ja todennäköisesti enemmän vaikeuksia suorittaa toiminnallisia roolejaan. Lasten erityisryhmien avulla pyritään mahdollistamaan se että lapset, jotka eivät pysty osallistumaan esimerkiksi normaaliin jalkapallotoimintaan, saavat kuitenkin kokea ikätasolleen ominaisia rooleja.

Edellä muutamia syitä siihen, miksi Interin kannattajaryhmä Armada ja ottelussa pelaamaan tulevat joukkueet kokevat asian tärkeäksi, ja haluavat omalla panoksellaan auttaa kyseisen projektin toteutusta.

Interin kannattajaryhmä Armada toivottaa kaikki futsalin ystävät tervetulleiksi 22.01.2011 Turun Pallokerho ja FC Inter Turun väliseen futsalkamppailuun. Caribian 994 hallissa (Kongressikuja 1) pelattava ottelu alkaa kello 15:00. Pääsymaksu tapahtumaan on 5 euroa yli kymmenvuotiailta. Alle kymmenvuotiaille olemme antaneet vapauden päättää itse sisäänpääsynsä hinnasta. Tule mukaan kokemaan elämyksiä tämän nopean pallopelin ja näiden upeiden joukkueiden parissa. Futsal on parasta paikan päällä.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFutsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä.

Lue lisää
TPK lauantaina MadMaxin vieraana

TPK lauantaina MadMaxin vieraana

Aurajokivarrenylpeys matkustaa lauantaina, viikonlopun ainoaan otteluunsa, Valkeakoskelle jossa se kohtaa kynsinhampain pudotuspelipaikasta taistelevan Mad Maxin.

Lue lisää