Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS-leirissä miehistömuutoksia

 
TPS-leirissä miehistömuutoksia

Loukkaantuneita takaisin kehissä ja kuntoutumassa

Joulutauolla hieman hengähtänyt TPS-miehistö on kokenut pieniä rosterimuutoksia joulukuun aikana. Joukkueen riveistä on poistunut opiskelijavaihtonsa loppuun saanut Jakub Kunat ja loppukauden lainalle FBC Turkuun siirtyvä Joni Lempiäinen. Markus Järvinen suuntaa niinikään vanhaan seuraansa, kuten tekee myös Tommi Perälä - Perälän uusi seura löytyy Kaarinan suunnasta. Myöskään pitkään sivussa ollutta Jere Aanilaa ei tämän kauden aikana miesten rivistössä nähdä.

Joukkuetta on täydennetty nostamalla tiiviimmin edustusjoukkueen rinkiin mukaan TPS Akatemiassa mainiosti esiintyneet Ville Hirvisuo sekä Henri Alho. Kumpikin teki liigadebyyttinsä ennen joulua pelatussa Erä-kamppailussa.

Pitkään sivussa ollut Ville Forsman toi TPS-valmennukselle ilonaihetta kykenemällä pelaamaan täydet minuutit KrP- ja Erä-otteluissa. Positiivisia uutisia saatiin myös Jens Riskan osalta, sillä hyökkääjän polvivamma ei vaadi ainakaan toistaiseksi leikkaushoitoa. TPS:n alkukauden paras maalintekijä Jarkko Penttinen välttyi hänkin kirurgin veitseltä. Penttisen reisivamma vaatii kuitenkin siinä määrin kuntoutusta, että aikaisintaan hänet nähdään TPS:n rivistössä helmikuun puolivälin paikkeilla. Riku Kekkosen KrP-kamppailussa uusiutuneen takareisivamman kuntoutus on hyvässä vauhdissa ja mies nähdään todennäköisesti pelaavassa kokoonpanossa tammikuun puolivälin paikkeilla.

TPS palaa joulutauolta tositoimiin tulevana maanantaina, jolloin vastaan asettuu Harri Karjalan SPV.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää