Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu avasi vuoden vakuuttavasti

 
Loimu avasi vuoden vakuuttavasti

Raision Loimu avasi vuoden 2011 voitokkaasti kotihallissaan, kun maanantai-illan tv-ottelussa vierasjoukkue Saimaa Volley kaatui luvuin 3-0 (25-20, 25-18, 25-16). Täyden kolmen pisteen voiton ansiosta Loimu nousi sarjataulukossa Isku-Volleyn kanssa jaetulle toiselle sijalle. Tosin neljäntenä oleva Lakkapää on pelannut peräti kolme ottelua Loimua ja Iskua vähemmän.

Loimun koko joukkue pelasi hyvin, eikä isännät antaneet Saimaa Volleylle ottelussa mahdollisuuksia. Loimun vastaanotto oli hyvällä tasolla läpi ottelun, joten passari Jose Carrasco pääsi pyörittämään peliä monipuolisesti. Carrasco löysikin kuumat pelaajat onnistuneesti ja etenkin keskipelaajat pääsivät nauttimaan Carrascon tarjoilusta: Henri Tuomi 15 pts, +12, Kimmo Kutinlahti 10 pts, +10. Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin vastaanottotyöskentelyssä hyvin onnistunut Mikko Sairanen.

"Kiitokset joukkueelle ja kannattajille. Tämä oli hieno tapa aloittaa uusi vuosi", kommentoi Loimun päävalmentaja Ruslan Zhbankov ottelun jälkeen.

Saimaa Volleyn päävalmentaja Giovanni Torchio oli ottelun jälkeen synkkämielisempi: "Pelimme taso oli tänään liian alhainen Loimun tasoista joukkuetta vastaan. Loimu pelasi tänään todella hyvin. Saimaa Volleylla on raskaita päiviä. Tuntuu että joka päivä joku loukkaantuu. Tänään aamutreeneissä loukaantui Guntis Atars. Vamman laatua ja levon tarvetta ei tiedetä vielä. Hän menee Savonlinnassa tarkempiin tutkimuksiin."

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku 


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää