Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

 
Moderni klassikko loppiaisen iltapäivässä

Futsal-liiga palaa tulevana torstaina sekä joulu- että maaottelutauolta ja Turun Pallokerhon futsalistoille vuosi 2011 alkaa heti ehkä sillä kaikkein haastavimmalla pelillä. Loppiaisen kunniaksi Aurajokivarren ylpeys saa kotoiselle Samppalinnan muovilleen vastaansa vieraita Espoosta.
 
Viimekaudet Suomen futsalkenttiä hallinut Golden Futsal Team ei kuluvallla kaudella ole kenties ollut aivan niin vakuuttavassa iskussa kuin muutamilla edelliskausilla mutta siitä huolimatta joukkue löytyy liigan tämän hetkisen sarjataulukon toiselta sijalta, vain kaksi pistettä sarjakärjen ja hallitsevan Suomenmestarin Tampereen Ilveksen takaa.

Yhden avainpelaajistaan viimekauden jälkeen menettäneen joukkueen peli tuntui hakevan uomiaan varsinkin alkukauden otteluissa, minkä lisäksi kapteeninsa sairastuvalle menettäminen näkyi myös ”Kultatossujen” otteissa. Edelleenkään Espoolaiset eivät välttämättä ole löytäneet sitä samaa loistokkuutta peliinsä jota olemme tottuneet todistamaan aikaisempina kausina heidän peleissään, mutta joukkue on kuitenkin viime peleissä kovalla rutiinillaan kääntänyt tiukat liigapelit lopulta voitokseen.

Pallokerho ei ole historian saatossa juurikaan juhlinut GFT:tä vastaan pelattujen otteluiden jälkeen mutta kuluvan kauden kaksi aijempaa (joukkueet kohtasivat myös cupissa) kohtaamista ovat jättäneet kotijoukkueelle kuitenkin sen verran hampaankoloon että torstaina Samppalinnan muoville juoksee taatusti nälkäinen turkulaisjoukkue. 
 
Ennen sarjataukoa Kaganin joukot eivät olleet missään järjettömän hyvässä iskussa ja liian monen tasapeliin päättyneen kamppailun ansiosta joukkue löytyykin liigan sarjataulukosta tällähetkellä vasta sijalta kuusi. Toisaalta ks. sijoitus antaisi sinisille kuitenkin playoffpaikkan runkosarjan päätteksi eli voisi sanoa että jollainlailla aikataulussa kotijoukkueen miehistö kuitenkin on.

Joukkueen ongelmana tuntui sarjan ensimmäisellä puoliskolla olevan johtoaseman pitäminen otteluissa, sillä turhan montakertaa turvallisen tuntuinen johto kuihtui yhdenpisteen illaksi, ja tämä näkyy nyt valitettavalla tavalla joukkueen sarjasijoituksessa.

Maaleja Aurajokivarren ylpeys on alkukauden otteluissaan tehnyt riittävän kovalla prosentilla kamppaillakseen vaikka ihan sarjan kärkisijoituksista mutta ehkä hieman yllättäenkin joukkueen tunnetusti raitainen kokojoukkuen puolustuspelaaminen ei vielä kuluvan kauden aikana ole ollut aivan sillä tasolla jolla valmentajakolmikko sen taatusti haluaisi nähdä olevan.

Turun Pallokerhon futsal edustus toivottaa kaikki futsalin ystävät tervetulevaksi seuraamaan loppiasen spektaakkelia (torstaina 06.01,11 kello 16:30) Samppalinnan palloiluhallille (Itäinen pitkäkatu 47). Tule mukaan kokemaan elämyksiä nopean pelimme ja upean joukkueemme parissa. Futsal on parasta paikan päällä.

TPK:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Pallokerho - logo

TPK - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFutsalin pudotuspelit alkavat

Futsalin pudotuspelit alkavat

Futsal-liiga jatkuu tulevana viikonloppuna pudotuspelien muodossa.

Lue lisää
Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Ratkaisun hetket lähestyvät kuluvan kauden liigassa

Futsal-liiga palaa viikonloppuna jälleen kerran tositoimiin pienen maaottelutauon jälkeen.

Lue lisää
Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Nälkäinen ja ärsytetty Kerho liigajohtajaa haastamaan

Liigan neljännentoista kierroksen kamppailu tuo tulevana viikonloppuna Kerholle vieraita hämeestä.

Lue lisää
Ja lopussa saatiin kulma...

Ja lopussa saatiin kulma...

Sanonta ”uusi vuosi uudet kujeet” ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa, kun Turun Pallokerhon futsalmiehistö palasi joulutauolta liigapelien pariin, ellei kujeilijaksi sitten lueta vieraiksi saapuneiden Espoolaisten futsalistoja.

Lue lisää
Taistelu jokivarren valtikasta

Taistelu jokivarren valtikasta

Turun Pallokerho – FC Inter Turku hyväntekeväisyys futsal-ottelu. Lauantaina 22.01.2011 kello 15:00 Caribian 994-areenalla.

Lue lisää
TPK lauantaina MadMaxin vieraana

TPK lauantaina MadMaxin vieraana

Aurajokivarrenylpeys matkustaa lauantaina, viikonlopun ainoaan otteluunsa, Valkeakoskelle jossa se kohtaa kynsinhampain pudotuspelipaikasta taistelevan Mad Maxin.

Lue lisää