Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS ja Trackers keskiviikkoillan trillerissä

 
TPS ja Trackers keskiviikkoillan trillerissä

TPS saa jälleen keskiviikkona tilaisuuden katkaista nälkävuoden pituiselta tuntuva voitottomien otteluiden putkensa. Vuoden 2011 ensimmäisissä otteluissa SPV ja Happee osoittautuivat vielä liian eteviksi TPS:lle, mutta positiivista on ollut joukkueen palaaminen jälleen pelilliselle kehitysuralle.

- Vuodenvaihteen jälkeen olemme saaneet selvästi ryhtiä tekemiseemme - oikeastaan samaan syssyyn voisi laskea ennen joulua pelatun Erä-kamppailun. Meidän nuorella joukkueellamme järjestys menee niin, että ennen kuin voimme voittaa, tekemisen ja pelaamisen laatu tulee olla voittavalla tasolla. Nyt se on alkanut taas lähestyä sitä - osittain ollutkin sitä viimeiset hetket - ja siitä seuraa väistämättä pian myös palkinto. Olen aivan varma siitä, linjaa luottavainen Perttu Kytöhonka.

Alkukaudella pelattu Trackers-TPS päättyi tuolloin kotonaan pelanneen Trackersin selkeään 8-4 voittoon. Kytöhonka pitää tuota ottelua kauden alkupuoliskoa hyvin kuvaavana.

- Meillä oli siinä pari voitto-ottelua alla joukkueista, joita emme olleet kauteen tai pariin voittaneet (Josba, SPV). Siinä oli varmasti luulotautia päällä itse kullakin ja kuvittelimme asioiden tapahtuvan automaattisesti. Kuriton esitys poiki tuolloin 20 minuuttia jäähyjä ja Trackersin kuusi ylivoimamaalia. Olemme varmasti palanneet maan pinnalle noista ajoista ja keskiviikkona nähdään erittäin nöyrästi duunia tekevä TPS-ryhmä.

TPS:n pelillisesti parasta antia kahdessa viime ottelussa on esittänyt kolmoskentällinen Marjamäki-J.Nurminen-Kailiala; A.Nurminen-Salminen. Nuorten ja kapealla kokemuksella varustettujen pelaajien esiinmarssi lämmittää Kytöhongan mieltä, mutta samalla TPS-valmentaja heittää hieman painetta joukkueen kokeneemman osaston harteille.

- Olen hyvin iloinen ja ylpeä näiden nuorten jätkien esiintymisestä ja vastuunkannosta. Vaikka tulokset ovatkin olleet melko synkkiä, ei pidä unohtaa että niiden takaa löytyy yksilötasolla myös tosi paljon positiivisia onnistujia. Joka tapauksessa, en voi milllään vaatia että nämä kaverit vielä ratkaisevat liigapelejä. He hoitavat oman ruutunsa hyvin jos vetävät nollille. Otteluiden ratkaisijaosasto pitää löytyä sitten toiselta osastolta. Sielläkin on onneksi nyt nähtävissä positiivisia signaaleja.

Sarjatilanteen kannalta Trackers-ottelu on sekä TPS:lle, että hämeenlinnalaisille erittäin merkittävä. Kytöhonka ei kiellä tätä.

- Turha sitä mihinkään paeta on. Tämä on iso peli ja meidän tulee nyt nousta ison pelin tasolle. En epäile, ettemmekö pystyisi siihen.

TPS-Trackers ke 12.1. klo 18.30

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Miko Kailiala

15.1.1993
Tiedot

Perttu Kytöhonka

Tiedot

Joonas Marjamäki

13.2.1992
Tiedot

Antti Nurminen

20.3.1987
Tiedot

Janne Nurminen

3.7.1988
Tiedot

Tino Salminen

10.5.1993
Tiedot


Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Perttu Kytöhonka on FBC Turun uusi päävalmentaja

Turkulaiselle salibandyväelle tuttu Perttu Kytöhonka on FBC Turun valinta uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS ensimmäistä kertaa uudessa Kupittaan palloiluhallissa

TPS:n miesten salibandyliigajoukkue pääsee tulevana lauantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa uudessa kotihallissaan, vastavalmistuneessa Kupittaan palloiluhallissa.

Lue lisää
Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Tepsillä keskiviikkona neljän pisteen ottelu

Maajoukkuetauko on vietetty ja keskiviikkona palataan jälleen tositoimiin, kun TPS saa kotiluolaansa vieraaksi espoolaisen Esport Oilersin.

Lue lisää
TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

TPS:lle tuttu vastus puolivälieriin

Miesten edustusjoukkueelle tulee puolivälierissä vastaan Jyväskylän Happee. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä, jolloin jyväskyläläiset etenivät välieriin voitettuaan seitsemännen ja ratkaisevan ottelun.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

Eero Jalo hyökkää TPS:n riveissä seuraavat kolme kautta

TPS Salibandy on tehnyt erittäin merkittävän jatkosopimuksen kiinnittämällä lupaavan Eero Jalon seuraan ainakin kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalon ja TPS:n tuore sopimus ulottuu siis kevääseen 2019 asti.

Lue lisää