Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS pisti Trackersin nippuun ja katkaisi tappioputkensa

 
TPS pisti Trackersin nippuun ja katkaisi tappioputkensa

Viimeksi lokakuun 24. päivänä voittanut TPS katkaisi yhdeksän ottelun pituisen tappioputkensa Trackersin kustannuksella komealla tavalla. Kotijoukkue ei jättänyt hämeenlinnalaisille käytännössä pienintäkään mahdollisuutta ja vei ottelun nimiinsä lukemin 9-1 (2-0, 2-0, 5-1). TPS-valmentaja Perttu Kytöhonka oli voitetun kamppailun jälkeen tyytyväinen mies.

- Kaikki kiitokset joukkueen suuntaan. Kokemattomalle jengille tällaiset tappioputket ovat kovia paikkoja, mutta yleisfiilis harjoituksissa on säilynyt hyvänä eivätkä päät ole painuneet. En tiedä oliko sitten vastustajalla huono päivä vai tekikö meidän hyvyys heistä aseettomia. Käytännössä kuitenkin meille ihan sama - pelasimme mainiosti ja voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

TPS otti ohjat haltuunsa heti avauserästä lähtien ja olisi voinut johtaa kamppailua enemmän kuin kahdella maalilla. Pelillistä esimerkkiä näytti tänäänkin Janne Nurmisen johtama kolmoskenttä, mutta nyt myös ykköskentällinen (Kainulainen-Stenfors; Jokinen-Riska-Hautaniemi) löysi pelaamiseensa dynaamisuutta ja tehokkuutta Jens Riskan hääriessä 0+3 tehoin kapellimestarina.

- Joukkueen kannalta tärkeä juttu, että nyt myös vähän kokeneempi osasto on saamassa entistä enemmän juonen päästä kiinni. Kuten matsin edellä heitin haastetta, ei meidän junnujen vielä kuulu näitä pelejä ratkaista.

Trackers-pelissä nuoriso-osasto esiintyi jälleen edukseen, kahdella veikkauspisteellä palkitun Miko Kailialan (2+0) johdolla. Kotiyleisöä säväytti myös 16-vuotiaan Henri Alhon ensimmäinen liigaosuma. Kytöhonkaa junnujen hyvä pelaaminen lämmitti.

- Nämä nuoret jätkät ovat olleet nyt niin huikean hyviä että välillä melkein liikuttuu. Täytyy muistaa toki, että paljon, paljon on töitä heillä vielä edessä jos haluavat aidosti hyviksi liigapelureiksi ja koko ajan on pidettävä asenne  nälkäisenä ja ihan tapissa. Toistaiseksi ei ole kuin positiivista sanottavaa ja valmennus koittaa pysyä ajan hermolla, jos jollain alkaa luulotautia esiintymään. Palautellaan sitten maan pinnalle. Toistaiseksi ei ole ollut siihen juuri tarvetta.

Trackers-voitto oli TPS:lle erittäin tärkeä, mutta Kytöhonka muistutti, että paljon on duunia vielä edessä jotta sarjasijoitus kohenisi.

- Olemme nyt käärineet hihat toden teolla ja nyt siitä tuli ensimmäinen palkinto. Pisteet eivät jatkossakaan tule kuitenkaan meille yhtään helpommalla. Niin pelaajien kuin valmentajienkin on jatkettava hommien paiskimista ja pelille heittäytymistä - se on ainoa tie miten me voimme tässä sarjassa voittaa. Tehdään yhdessä joukkueelle duunia ja unohdetaan omat agendat, siitä se lähtee. Sunnuntaina on uusi testi Loviisassa Toria vastaan. Meillä on kalavelkoja heikon kotikohtaamisemme jäljiltä.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Henri Alho

13.6.1994
Tiedot

Miko Kailiala

15.1.1993
Tiedot

Perttu Kytöhonka

Tiedot


FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää