Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS solmi tukun uusia pelaajasopimuksia

 
TPS solmi tukun uusia pelaajasopimuksia

Veikkausliigakauteen 2011 valmistautuva TPS on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Joukkueen kapteenistoon viime kaudella kuulunut Jaakko Nyberg jatkaa raitapaidoissa seuraavat kaksi kautta. Uudet jatkosopimukset on solmittu myös Henrik Moisanderin, Kalle Mäkisen, Ville Rannikon sekä Leroy Malukan kanssa.

Topparin tontilla parhaiten viihtyvä Nyberg on kuulunut seuransa runkopelaajiin viimeiset kaksi kautta. 30-vuotias Nyberg aloitti liigauransa kaudella 2000 VPS:n paidassa. Kahden Vaasassa pelatun kauden tämä kemiläislähtöinen puolustaja siirtyi seitsemäksi kaudeksi Norjaan. Nyberg on pelannut ennen alkavaa kautta 98 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia. Nyberg on voittanut kahden TPS-kauden aikana yhtä monta SM-pronssia sekä Suomen Cupin.

Raitapaidat on solminut myös kolme jatkosopimusta seuran omien kasvattien kanssa. Maalivahti Henrik Moisander debytoi puolestaan Veikkausliigassa TPS:n paidassa kaudella 2008 ja siirtyi seuraavaksi kaudeksi VPS:n riveihin. Vuoden 1985 ikäluokkaa oleva Moisander siirtyi jo kesällä 2003 Ajax Amsterdamin nuorisoakatemiaan, mutta palasi sitten Ruotsin kautta Suomeen. Moisander on pelannut yhtensä 16 Veikkausliigaottelua, joista viimeksi viisi kaudella 2010 TPS:n paidassa. Moisanderin sopimus on kaksivuotinen.

Puolustaja Kalle Mäkinen esiintyi ensimmäistä kertaa liigatasolla kentällä kaudella 2008. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin viime kaudella, kun hän sai tililleen 14 liigaottelua. Helmikuussa 22 vuotta täyttävä Mäkinen on omimmillaan laitapuolustajan tontilla. Mäkinen ja TPS ovat sopineet seuraavasta kahdesta kaudesta. Keskikenttäpelaaja Ville Rannikko jatkaa puolestaan raitapaidoissa kauden 2013 loppuun asti. Vuoden 1994 ikäluokkaa oleva Rannikko on kuulunut Suomen ikäkausimaajoukkueisiin viime kaudet. Rannikolla on Veikkausliigadebyytti vielä tekemässä.

Hyökkääjä Leroy Maluka aloitti viime kauden Kakkosessa ÅIFK:ssa, mutta liittyi loppukaudesta TPS:n liigarinkiin. Maluka pelasi syksyllä yhteensä viisi liigaottelua. Maluka ja TPS ovat sopineet toistaiseksi kaudesta 2011.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LeroyMaluka

Leroy Maluka

22.12.1985
Tiedot

Henrik Moisander

29.9.1985
Tiedot

Kalle Mäkinen

1.2.1989
Tiedot

Jaakko Nyberg

19.12.1980
Tiedot

Ville Rannikko

24.1.1994
Tiedot


Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää