Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu lähtee hyvistä asetelmista paikalliskamppailuun

 
Loimu lähtee hyvistä asetelmista paikalliskamppailuun

Raision Loimu jatkoi lauantaina erinomaisia otteitaan lentopallon Mestaruusliigassa saalistaen jo kuudennen voiton putkeen. Viimeisestä kymmenestä ottelusta on plakkarissa peräti yhdeksän voittoa. Ainoa tappio on tullut vieraskentällä televisioottelussa Salon Piivolleyta vastaan. Keskiviikkona Loimulle on tarjolla revanssi, sillä paikallisvastustaja Piivolley saapuu Raisioon Loimun vieraaksi. Joukkueet lähtevät otteluun erilaisista lähtökohdista, sillä salolaiset ovat hävinneet neljä edellistä otteluaan.

Raision ja Salon väliset lentopallon paikalliskamppailut ovat olleet aina mielenkiintoisia ja odotettuja kohtaamisia. Tälläkin kerralla ottelussa on taatusti ylimääräistä latausta, varsinkin kun Piivolley tosiaan voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen televisiokameroiden edessä lähes näytöstyyliin. Piivolleyn tärkein pelaaja viime peleissä on ollut hakkuri Jussi Niemelä. Edellisessä VaLePa-tappiossakin Niemelä teki neljässä erässä 33 pistettä hyvin +22 tehoin. Toinen Piivolleyn avainpelaaja on maajoukkuelibero Jesse Mäntylä, joka vastaanotti mm. tuossa VaLePa-ottelussa 83% tarkkuudella. Keskiviikkona Raisiossa onkin odotettavissa kovaa taistelua myös kahden erinomaisen takakentän spesialistin välillä, kun Mäntylä johtaa vieraiden ja Dustin Watten kotijoukkueen kenttäpeliä.

Loimun joukkueesta on vaikea nostaa ketään ylitse muiden viime otteluista, sillä onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Alkukaudesta hukassa ollut keskihyökkäys on joulutauon aikana saatu kuntoon ja keskihyökkääjät Henri Tuomi ja Kimmo Kutinlahti ovat hyökänneet hyvin tehoin passari Jose Carrascon tarjoilusta. Myös pitkään hukassa ollut torjuntapelaaminen on saatu toimimaan, mistä osoituksena Sampon voittaminen torjuntapuolella lukemin 15-6. Ainoa alkukauden vireestä hieman hiipunut osa Loimun kuusikkoa on ollut lokakuussa Mestaruusliigan parhaaksi pelaajaksi valittu yleispelaaja Ossi Rumpunen. Loistavan lokakuun pelannut Rumpunen on pelannut viime otteluissa vastaanottopuolella hyvin, mutta hyökkäyksessä ja torjunnassa on ollut parantamisen varaan. Lauantain Sampo-voittossa Rumpunen sai tehdä tilaa jo avauserässä Eemeli Koukille, joka käytti tilaisuutensa hyväkseen ja pelasi rohkean ja ennakkoluulottoman ottelun.

Keskiviikkona on odotettavissa kovaa taistelua tärkeistä pisteistä niin kentällä kuin katsomonkin puolella. Raision ja Salon väliset lentopallo-ottelut ovat perinteisesti saaneet myös joukkueiden kannattajat liikkelle sankoin joukoin, joten vaikka lauantaina Kerttulassa nähtiin jo kauden ensimmäiset aallot, saattaa keskiviikkona olla odotettavissa vielä lämpimämpää ja äänekkäämpää tunnelmaa myös katsomon puolella.

Raision Loimu – Salon Piivolley
Ke 19.1.2011 klo 18:30
Kerttulan Liikuntahalli, Raisio

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoseCarrasco

Jose Carrasco

Tiedot

KimmoKutinlahti

Kimmo Kutinlahti

Tiedot

OssiRumpunen

Ossi Rumpunen

18.4.1989
Tiedot

HenriTuomi

Henri Tuomi

Tiedot

DustinWatten

Dustin Watten

Tiedot


Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää
Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Sampo jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Loimu isännöi Sampoa Kerttulan lauantai-illassa. Kahden voittoputkessa olleen joukkueen kohtaaminen löi pisteen isäntien voittokululle.

Lue lisää
Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Kuuma kohtaaminen Raisiossa lauantaina

Mestaruusliigassa pelataan mielenkiintoinen ottelu lauantaina, kun Pielaveden Sampo saapuu Loimun vieraaksi Raisioon.

Lue lisää
Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Tärkeät sarjapisteet jaossa Raisiossa perjantaina

Raisiossa isketään perjantaina huipputärkeä lentopallo-ottelu, kun kauden ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjataulukon perää pitävät LEKA Volley ja Loimu iskevät vastakkain.

Lue lisää