Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS:n A-nuorilla kaksijakoinen viikonloppu

 
TPS:n A-nuorilla kaksijakoinen viikonloppu

TPS A – NST A 12-2

TPS sai vastaansa lauantain kotipelissä Lappeenrannan NST:n, joka oli ensimmäisellä kierroksella onnistunut kaatamaan turkulaiset. Tällä kertaa epäselvyyttä paremmasta joukkueesta ei jäänyt. NST yritti parhaansa mukaan kyykkiä omassa päässä koko 60 minuuttia, mutta mustapaitaisen kotijoukkueen pelinopeus riitti aukaisemaan puolustuksen loppujen lopuksi erittäin hyvin. Tasaisen tappavaan tahtiin maaleja lätkinyt kotijoukkue taputteli taululle kaksitoista maalia vastustajan kahta vastaan ja sai pitää pisteet verkkaisellakin vauhdilla.

- Helpolla päästiin tänään jokaisella osa-alueella. Kaverin sumppua vastaan ei tuskastuttu missään vaiheessa vaan maltettiin pelata pallo pitkien pallorallien jälkeen hyvälle sektorille, kommentoi TPS-valmentaja Vilander.

Pelin kävelyvauhtiinkin tuntui valmennukselta löytyvän näkemys.

- Kai siinä kaverilla sitten joku visio oli illan pelityyliinsä kun jaksoivat vielä selkeässä tappioasemassakin kyykkiä omassa päässä. Peli ei kovinkaan yleisöystävällistä ollut kävelyvauhdin takia. Sopi tietysti meille tänään hyvin, että päästiin säästelemään jalkoja tulevia matseja varten, päätti Vilander.

Tähdet:
*** Ville Hirvisuo 1+2
** Tuomas Suominen 2+1
* Samuli Suominen 2+1

Classic A – TPS A

Sunnuntaina oli vuorossa ennakkoon erittäin kovatasoinen ottelu Classicia vastaan. Kahdella ketjulla matkaan lähteneet turkulaiset näyttivät ensimmäisessä erässä kovuutensa latomalla taululle taukolukemat 1-5. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla hyökkäyspäässä ja myös tiivis puolustuspeli piti kotijoukkueen pois vaarallisimmilta maalintekopaikoilta.

Toinen erä näytti noudattelevan samaa kaavaa, kunnes erän puolivälissä Classicin Sami Johanssonin kaksi nopeaa maalia toi myös kotijoukkueen peliin mukaan. Toisen erän loppu oli selkeää tamperelaisten hallintaa, mutta erätauolle TPS selviytyi vielä 5-7 johdossa.

Kolmas erä oli TPS:ltä selviytymistaistelua kelloa vastaan. Vastustajan terävin kärki oli kuitenkin tänään viimeistelyssä pari askelta edellä ja ottelu vietiin lukemissa 9-9 jatkoajalle. Jatkoajan TPS aloitti alivoimaisena ja joutuikin antautumaan jo pelikellon näyttäessä 61:08.

Hyvä taistelukaan ei tällä kertaa antanut avaimia voittoon vaan selvä johtoasema onnistuttiin hukkaamaan juuri niihin virheisiin mihin tämän tason joukkuetta vastaan ei ole varaa.

- Pelirohkeus ei enää riittänyt viimeisessä erässä vaan vedettiin liian varman päälle pallon kanssa. Näitä palloralleja seurasi aina paha pallonmenetys joista Classic sai jatkuvia vastahyökkäyksiä.  Täytyy myös sanoa, että muutama Classicin nimimies Sami Johanssonin johdolla koetteli meidän selkärankaa huippuluokan laukauksillaan, kommentoi TPS-valmentaja Aki Vilander.

Tampereella ei lauantaina nähty kovinkaan laadukasta salibandya, johtuen pitkälti TPS:n valitsemasta passiivisesta pelityylistä.

- Olihan se varmasti katsomoonkin todella tylsän näköistä tänään kun toinen joukkue istuu sikiössä omalla alueella. Näillä pelimerkeillä piti vaan tänään valinnat tehdä ja ensimmäistä kertaa lähdettiin kaudella suosiolla luovuttamaan pallonhallinta vastustajalle.

- Myöskin liiketerävyydessä jäätiin jostain syystä jalkoihin. Jouduttiin passivoitumaan omassa päässä kun ei vaan yksinkertaisesti enää kolmannessa erässä pysytty perässä.  Tämä olikin tällä kertaa itsemurha taitavia tamperelaisia vastaan. Tulipahan katsottua samalla vaihtoaitiosta tennistä kun poikkarit viuhuivat puolelta toiselle.

- Oli pelissä tänään myös paljon hyvää ja nähtiin, että pystymme myös Classicin jatkossa tosissaan haastamaan kunhan saadaan tossu liikkumaan peliin vaadittavat 60 minuuttia ja mahdollinen jatkoaika päälle, päätti Vilander.

Tähdet:
*** Ville Hirvisuo
** Antti Keskitalo
* Samuli Suominen

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää