Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ratkaisuhetkiä Raisiossa lauantaina

 
Ratkaisuhetkiä Raisiossa lauantaina

Raisiossa pelataan lauantaina pudotuspeliasetelmien kannalta erittäin tärkeä ottelu. Raision Loimulla on lentopallon Mestaruusliigan runkosarjassa jäljellä vielä neljä ottelua. Seuran tavoitteeksi asettama kotietu, eli sijoittuminen neljän parhaan joukkoon, on edelleen hyvin mahdollinen. Kaiken mennessä nappiin, myös runkosarjan voitto saattaa vielä kruunata raisiolaisten alkukauden, mutta se vaatisi jo sopivaa ristiinpelaamista muiltakin joukkueilta.

Lauantaina Kerttulan liikuntahallin parketille vastustajaksi saapuu Etta Oulusta. Sarjanousija lähti kauteen kovin odotuksin ja satsauksin, mutta tällä hetkellä heidän on tyytyminen kuudenteen sijaan, kun Loimu löytyy taulukosta kolmantena.

Ettan ehdoton syömähammas on latvilaishakkuri Salvis Cielavs (36 v, 205 cm), joka on tullut Suomeen jo yli kymmenen vuotta sitten ja tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran Sampossa, Santasportissa ja nyt Ettassa. Vaikka Cielavsilla on ikää jo melkoisesti mittarissa, ei miehen pelivire ole juuri laskenut uran parhaimmista vuosista, mistä osoituksena Mestaruusliigan pistepörssin selvähkö kärkisija tällä hetkellä. Vierailijoiden toiseksi nimekkäin pelaaja on yleispelaaja Lauri Hakala, joka on kerännyt mainetta suomalaisten beach volley kenttien lisäksi mm. Yhdysvaltojen yliopistosarjassa sekä Sveitsissä ja Saksassa.

Etta on Mestaruusliigan eniten torjuntapisteitä tehnyt joukkue, joten Loimun hyökkäyspelin rakentelusta viime aikoina päävastuun kantanut Jose Carrasco on ottelussa avainroolissa. Onnistuakseen hän tarvitsee tietysti vastaanottajilta hyviä suorituksia, jotta hyviä iskupaikkoja päästään jälleen juonimaan mm. huippuvireiselle hakkuri Ronald Jimenezille.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoseCarrasco

Jose Carrasco

Tiedot

RonaldJimenez

Ronald Jimenez

Tiedot


Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa.

Lue lisää
Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimun kova meno jatkuu - Sammon vuoro nöyrtyä

Loimu ja Sampo Volley järjestivät huikean trillerin Kerttulan sunnuntai-illassa. Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi lopulta ansaitusti isäntien makeaan kotivoittoon. Loppunumeroiksi kirjattiin 3-2.

Lue lisää
Sampo mittaa Loimun vireen

Sampo mittaa Loimun vireen

Raision Loimu on roihahtanut lentopallon Mestaruusliigassa liekkeihin ja ottanut jo viisi puhdasta kolmen pisteen voittoa putkeen.

Lue lisää
Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Tähtihakkuri Chemos ponnisti Loimusta rahakentille

Raision Loimun riveissä lentopallon Mestaruusliigassa kuluvalla kaudella loistanut ja viime kaudella Riennossa pistepörssin voittanut Michael Chemos siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Qatarin liigaan.

Lue lisää
Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Mihailovicin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja Dragan Mihailovicin välinen valmennussopimus on purettu.

Lue lisää
Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Jouluottelua Iskua vastaan käynnistää Loimun härkäviikon

Viime vuosien tapaan Loimun joulutaukoa edeltävä Mestaruusliigan kotiottelu on teemoitettu Jouluotteluksi.

Lue lisää