Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riennolla sunnuntaina kärkiottelu

 
Riennolla sunnuntaina kärkiottelu

Naisten I div kärkiottelu TuRi - HyPo sunnuntaina 27.2. Nunnavuoressa

Riennon naisten vastustajaksi ensi sunnuntaina sarjakakkonen Hyvinkään Ponteva. Voitolla joukkueelle mahdollisuus paalupaikkaan SM-karsinnassa. Puoliajalla Lotta Kauhanen vaparihaastekisassa.

Ensi sunnuntaina 27.2.2011 klo 15.00 Nunnavuoressa pelataan isoista panoksista. Voittamalla Hyvinkään Pontevan Riento on lähes varmuudella SM-karsinnassa ja joukkueella on hyvät mahdollisuudet päästä sarjan ykköseksi. HyPo-ottelun jälkeen vuorossa on vielä kotiottelu FoKoPoa vastaan 6.3.2011 ja vierasottelu Honka Akatemiaa vastaan.  Lopulliset sijoitukset ovat selvillä sunnuntaina 13.3.2011.

Kaksi parasta joukkuetta naisten I-divisioonasta karsii kahden huonoimman SM-sarjajoukkueen kanssa kahdesta ensi kauden SM-sarjapaikasta.  I-divisioonan sarjajohtaja Puhuttaret on ilmoittanut, ettei se halua osallistua SM-sarjakarsintaan. Karsintapaikoista taistelevat TuRi, Tampereen Pyrintö ja Hyvinkään Ponteva.

Asetelmat ovat viimeisissä otteluissa varsin mielenkiintoiset. Joukkueen valmentaja Juha Ruohosen mukaan kaikki on kunnossa viimeisiä otteluita ja karsintaa ajatellen. Puhuttarista otettu hieno taisteluvoitto antoi joukkueelle huimasti lisää itseluottamusta.  'Nousu Vantaalla 15 pisteen tappioasemasta voittoon oli joukkueelta upea näyte siitä, miten usko omaan tekemiseen säilyy tilanteessa kuin tilanteessa', Ronde totesi sunnuntain hienon työvoiton jälkeen.

Vaparihaastekisassa heittää joukkueen pelin ehdoton sielu Lotta Kauhanen.  Lottaa tukeva yritys ei halua nimeänsä tässä yhteydessä mainittavan. Yrityksestä kuitenkin kerrotaan, että he haluavat tukea menestyvää, hyvää juniorityötä tukevaa urheiluseuraa.

Lotan pelaamista on suorastaan ilo katsella. Hänen pelaamisessa yhdistyvät kaikki korikseen liittyvät oleelliset asiat. Hyvät perustaidot, erinomainen pelikäsitys ja uskomaton taistelutahto. Kysymykseen mistä tuo mahdoton tsemppaaminen on peräisin Lotta vastaa seuraavasti: 'Hillitön tsemppi nousee varmaankin mun sisäänrakennetusta kilpailuvietistä, vihaan yksinkertaisesti häviämistä, mutta siedän sitä kyllä nykyään jo huomattavasti paremmin kuin junnuna.  Lisäksi haluan olla lojaali joukkuetta ja niitä ihmisiä kohtaan, jotka meihin uskoo, meitä kannustaa tai muuten laittaa panoksensa joukkueen eteen. Vaikka itsellä olisi huono päivä, niin ei voi luovuttaa.'  Lotta jatkaa vielä joukkueen tärkeydestä : 'Mulle koris on yhteistoiminnallista, joten kaikkien panos yhteisen tavoitteen eteen tarvitaan. Jossain pelissä onnistuu ja jossain ei, mutta yrittää pitää. Ei voi vain itsekkäästi tuijottaa omaa epäonnistumista, kun on joukkue ympärillä (vaikka se on joskus tosi vaikeaa!!).'

Lotta Kauhanen on nuori aikuinen ja kilpaurheilijana parhaassa iässä. Hyvä harjoittelu ja monet ottelut ja muut kokemukset näkyvät hänen pelaamisessaan.  Suomalaisessa naiskoriksessa hän on siinä mielessä harvinainen, että hän on säilyttänyt  kiinnostuksensa korikseen ja motivoitunut jatkamaan pelaamista ja harjoittelua vielä juniorivuosien jälkeenkin. Kysymykseen mistä kipinä korikseen löytyy, Lotta vastaa: 'Olen aina rakastanut koripalloa, vaikka välillä olenkin ollut pelikuvioista poissa. Tälle kaudelle kipinä lähti siitä kun heti ensimmäisissä treeneissä huomasin kuinka mukavia tyyppejä joukkue on täynnä, ja että valmennus on tasokasta. Koris on mulle myös luonnollinen tapa pysyä hyvässä fyysisessä kunnossa ja päästä "tuulettumaan" koulutöiden parista. Meillä on joukkueessa hyvä henki ja yhdessä tehdään tätä juttua. Se on kaikkein tärkeintä.'

Lotta on heittänyt harjoituksissa 90 vapaaheitosta 81 koriin. Viimeiset kymmenen heittoa hän heittää TuRi - HyPo -ottelun puoliajalla. Ottelun voittamiseen Lotan mielestä riittää se, että toteutetaan niitä asioita hyvin, mitä on harjoiteltu.

Koripallon naisten I div ottelu TuRi - HyPo pelataan sunnuntaina 27.2. klo 15.00 Nunnavuoren palloiluhallissa.

Tervetuloa!
Otteluun on vapaa pääsy ja puffetti palvelee.

Riennon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Riento - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTurun Riennon tavoitteet korkealla - joukkue vahvistunut viime kaudesta

Turun Riennon tavoitteet korkealla - joukkue vahvistunut viime kaudesta

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen tavoitteena on menestys ensinnäkin naisten I divisioonassa ja sitä kautta nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013.

Lue lisää
Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteet korkealla

Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteet korkealla

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen tavoitteena on menestys ensinnäkin naisten I divisioonassa ja sitä kautta nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013.

Lue lisää
Riennon Sofia Pelander universiadijoukkueeseen

Riennon Sofia Pelander universiadijoukkueeseen

Suomen naisten koripallomaajoukkueelle on myönnetty paikka Kiinan Shenzhenissä 12.-23.8.2011 pelattaviin ´opiskelijoiden olympialaisiin´, universiadeihin.

Lue lisää
Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteena 2011-12 nousu mestaruussarjaan

Turun Riennon naisten joukkueen tavoitteena 2011-12 nousu mestaruussarjaan

Turun Riennon naisten koripallojoukkueen selkeänä tavoitteena on nousu naisten mestaruussarjaan kaudeksi 2012-2013.

Lue lisää
Turun Riennon koripalloon uutta toimintaa - pyörätuolikoripalloilijat Turun Tiikerit Rientoon

Turun Riennon koripalloon uutta toimintaa - pyörätuolikoripalloilijat Turun Tiikerit Rientoon

Pyörätuolikoripallon näytösottelu Riennon päättäjäisissä torstaina 19.5 Nunnavuoressa klo 18.15 alkaen.

Lue lisää
Koripallon SM-sarjakarsintaa Turussa - Riento haastaa kotisalissaan HoNsUn

Koripallon SM-sarjakarsintaa Turussa - Riento haastaa kotisalissaan HoNsUn

Sunnuntaina 20.3. pelataan Turussa ja mahdollinen kolmas ottelu keskiviikkona 23.3. taas Jyväskylässä.

Lue lisää