Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sunnuntaina runkosarjan viimeinen kotiottelu - Pori-pelissä kovat panokset

 
Sunnuntaina runkosarjan viimeinen kotiottelu - Pori-pelissä kovat panokset

Viimeisestä neljästä kotiottelustaan (Trackers, SSV, Oilers, Koovee) kolme voittanut TPS elää sunnuntaina Caribiassa ratkaisun hetkiä, kun se saa vastaansa FBT Porin. Kaksi äärimmäisen tärkeää kotivoittoa kärkijoukkueista ottanut TPS on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 10 tasapisteissä yhdeksäntenä olevan Happeen kanssa. Kolmen pisteen päässä hengittää kolmikko Tor, FBT Pori ja Trackers, jumbosijan AC HaKiin on matkaa neljä pistettä. Voitto sunnuntain ottelusta voisi hieman riippuen viikonlopun muista kamppailuista varmistaa TPS:n säilymisen Salibandyliigassa ilman karsintoja ennen 4.3. pelattavaa viimeistä kierrosta.

TPS hävisi joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen marraskuun lopulla jatkoajan jälkeen lukemin 9-8. Tuolloin TPS nousi kolmannessa erässä ensin tasoihin ja Jarkko Penttisen maalilla pari minuuttia ennen täyttä aikaa ohi, mutta Pori tasoitti kamppailun ilman maalivahtia 49 sekuntia ennen ottelun päättymistä. Jatkoaikaa ehdittiin pelata hieman yli kolme minuuttia, kunnes FBT Pori onnistui iskemään maalinedustilanteesta pallon verkkoon ja aiheutti tuolloin TPS:lle sen neljännen peräkkäisen tappion. TPS:n tappioputki jatkui  vielä viiden ottelun ajan aina tammikuun 12. saakka, jolloin TPS lopulta kaatoi kuolemanottelussa Trackersin murskalukemin 9-1. Trackers-peli mukaanlukien TPS on saalistanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan viisi voittoa. Tappiot joukkue on kokenut sarjan kärkikaksikolle (Classic ja SSV), sekä kuntopuntarin kärjessä painavalle Josballe.

FBT Pori on pelannut joukkueiden 26.11. pelatun keskinäisen kamppailun jälkeen 11 ottelua, joista se on voittanut kaksi (Nokian KrP, Happee). Viimeiset neljä ottelua on päättynyt porilaisten tappioon. FBT Pori onnistui kauden alussa saalistamaan tärkeitä pisteitä ja jumbosijoille arvioitu joukkue keikkui pitkään pudotuspelitaistelussa mukana. Viime aikoina vire on ollut kuitenkin tulosten perusteella laskemaan päin. FBT Porin tehoista on vastannut pääosin sen kova ykkösketju (Jonne Haapasalo - Janne Hyvönen - Miikka Läntinen). Läntinen on tällä hetkellä koko Salibandyliigan maalintekijätilastossa sijalla kuusi 28 maalillaan. Pori kohtaa ennen TPS-ottelua vielä perjantaina 25.2. kotonaan Tapanilan Erän ja tuon ottelun tulos vaikuttaa varmasti porilaisten mielialaan sunnuntain kamppailussa.

TPS:n tavoitteena on sunnuntaina vain ja ainoastaan voitto. Joukkue on esiintynyt kotiyleisönsä edessä tammikuun Trackers-ottelusta lähtien edukseen ja nuori turkulaisryhmä haluaa palavasti jättää katsojille hyvän ja nousujohteisen maun Salibandyliigan kaudesta 2010-2011.

TPS-FBT Pori su 27.2. klo 17.00 Caribia

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää