Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyt on selvät sävelet, vain voitto kelpaa keskiviikkona

 
Nyt on selvät sävelet, vain voitto kelpaa keskiviikkona

Keskiviikkona on vuorossa jälleen tämän kauden tärkein ottelu Kupittaalla, kun TuTo ja Kajaanin Hokki iskevät yhteen neljännessä playout-ottelussa. Mikäli lopputulos on TuTolle suotuisa, saattaa kyseessä olla kauden viimeinen ottelu kotiyleisön edessä. Tappio tarkoittaisi puolestaan karsintasarjaan joutumista. Kovien panosten jännitysnäytelmä alkaa Kupittaalla keskiviikkona 2.3. klo 18.30.

Keskiviikon ottelun panokset ovat joukkueille varmasti selvät. Voitolla TuTo siirtää playout-sarjan ratkaisun lauantaille Kajaaniin. Jos taas Hokki voittaisi, päättäisi se kautensa ensi kauden sarjapaikka taskussaan. Samalla TuTon kausi jatkuisi karsintasarjassa, jossa vastaan asettuvat Suomi-sarjan kolme parasta joukkuetta.

TuTon tavoitteena on keskiviikkona siirtää playout-sarjan ratkaisu Kajaaniin ja aiheuttaa hokkilaisille tuplasti pidemmältä tuntuva kotimatka. TuTon avaimet voittoon ja tavoitteiden saavuttamiseen ovat aiempien otteluiden perusteella yksinkertaiset. Kaksinkamppailut on voitettava, turhat jäähyt jätettävä pois ja hyökkäyksiin on lähdettävä nopeammin. Lisäksi maalipaikoissa on oltava tehokkaampi ja puolustuspelin pysyttävä tiiviinä. Kerran nämä asiat ovat jo playout-sarjan aikana toimineet ja silloin tuloksena oli voitto, joten voiton avaimet ovat myös keskiviikkona joukkueen ulottuvilla.

TuTo saa keskiviikkona kokoonpanoon uutta voimaa, kun Janne Jokila palaa kaukaloon. Jokila korvaa kokoonpanossa Lauri Aaltosen, joka on valitettavasti sairastuvan puolella keskiviikon ottelussa. Muilta osin kentälliset pysynevät pääosin samana kuin viime otteluissa.

Luvassa on suurten panosten ottelu, jossa TuTo tarvitsee kaiken saatavilla olevan tuen saavuttaakseen illan tavoitteet. Täytetään siis Kupittaan penkkirivit ja kannustetaan TuTo voittoon!

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Lauri Aaltonen

4.5.1990 Turku
Tiedot

Janne Jokila

22.4.1982 Turku
Tiedot


Oula Palve Turkuun

Oula Palve Turkuun

HPK:n keskushyökkääjä Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Zach Budish loppukaudeksi Turkuun

Laitahyökkääjä siirtyy Turun Palloseuran riveihin Mikkelin Jukureista loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

Olli Kaskinen TUTOon - Lehtimäki palaa Forssasta

18-vuotias puolustajalupaus Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. Hyökkääjä Niklas Lehtimäki puolestaan palaa takaisin TUTOn vahvuuteen.

Lue lisää
Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

Roope Paltta on TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja

TUTO Hockeyn uusi toimitusjohtaja on Roope Paltta. 40-vuotias Paltta siirtyy tehtävään TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan paikalta.

Lue lisää
Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Dani Aavinen jättää TUTOn toimitusjohtajan tehtävät kauden päätteeksi

Aavinen aloitti tehtävässä keväällä 2014 tilanteessa, jonka näin jälkikäteen voidaan todeta olleen TUTO Hockeyn toiminnan jatkuvuuden suhteen hyvin kriittinen. Tuolloin oltiin tilanteessa, jossa yhtiöllä oli yli puoli miljoonaa euroa velkaa.

Lue lisää
Markus Ruusu TUTOon

Markus Ruusu TUTOon

20-vuotias maalivahti Markus Ruusu siirtyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksellä on loukkaantumissuman iskiessä mahdollisuus kutsua Ruusu takaisin riveihinsä.

Lue lisää