Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS ja Juho Lehtonen nelivuotiseen sopimukseen

 
TPS ja Juho Lehtonen nelivuotiseen sopimukseen

TPS:n hyökkäyspää sai kaivattua lisävahvistusta, kun Juho Lehtonen liittyy raitapaitoihin nelivuotisella sopimuksella. Raumalaislähtöinen lahjakas hyökkääjä on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo viimeiset kaksi kautta Ykkösen tasolla porilaisessa PoPa:ssa. Hän on iskenyt Ykkösessä pelaamissaan 43:ssa otteluissa peräti 20 maalia. Lehtonen ehdittiin valita Ykkösessä kertaalleen kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

18-vuotias Lehtonen on alun perin Rauman Pallo-Iirojen kasvatteja, mutta hän siirtyi Poriin kauden 2008 jälkeen. Runsas määrä eri ikäkausimaaotteluita on poikinut hänelle myös testileirityksiä esimerkiksi italialaiseen AC Parmaan, saksalaiseen Bayer Leverkuseniin sekä hollantilaisen AZ Alkmaarin. Viimeksi Lehtonen on esiintynyt alle 19-vuotiaiden maajoukkueen riveissä.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäen mukaan Lehtonen istuu TPS:n profiiliin kokemattomana, mutta samalla lahjakkaana ja potentiaalisena pääsarjatason pelaajana erinomaisesti.

- Hän on yksi niistä ikäluokkansa suurlupauksista, jotka istuvat tämän seuran profiiliin. Me yritämme rakentaa joukkuetta myös sellaisista nuorista pelaajista, joilla ei ole vielä liiganäyttöjä. Teemme kaikkemme, että nuorten yksittäisten pelaajien potentiaali ja kehitys saadaan yhdistettyä myös joukkueen menestykseen. Juholla on nyt vamma alla, mutta hän alkaa olla treenikunnossa. Varsinaiseen pelikuntoon pääsy vaatii vielä vähän aikaa, mutta me odottelemme kärsivällisesti. Onhan Juho pidemmän tähtäimen hankinta tähän seuraan, Rajamäki muistuttaa.

Rajamäki on seurannut Lehtosta jo pidemmän aikaa ja tietää tarkkaan nuorukaisen vahvuudet.

- Hän osaa tehdä aloitteita pallon kanssa ja hänellä on halua ja taitoa edetä pallon kanssa. Juho on yleensäkin juokseva ja liikkuva pelaaja, jolla pysyy pallo kyydissä kovemmassakin vauhdissa. Hän ampuu myös nopealla jalalla ja pyrkii synnynnäisenä hyökkääjänä aina ratkaisuihin, Rajamäki analysoi.

TPS vahvisti samalla myös taustajoukkojaan kaudeksi 2011, kun Timo Aaltonen jatkaa viime kauden tapaan joukkueen maalivahtivalmentajana. Aaltonen on toiminut maalivahtivalmentajana jo 1990-luvun puolesta välistä asti ja hänellä myös pelaajakokemusta liigassa maalivahtina FF Jaron riveissä.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

Tomi Ruuhikorpi nimitettiin TPS:n naisten uudeksi

TPS:n naisten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Tomi Ruuhikorpi.

Lue lisää
Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

Mikko Kuningas ja Niilo Mäenpää siirtyvät FC Interiin

FC Inter on solminut pelaajasopimukset Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaajien Mikko Kuninkaan ja Niilo Mäenpään kanssa.

Lue lisää
Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

Tero Mäntylä siirtyy Norjasta FC Interiin

FC Inter on solminut loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Tero Mäntylän kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

Shefki Kuqi ei jatka Interin päävalmentajana

FC Inter on tänään vapauttanut Shefki Kuqin seuran edustusjoukkueen valmentajan tehtävistä. Valmennusvastuun ottaa aiemmin apuvalmentajana toiminut Fabrizio Piccareta.

Lue lisää
Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin

Suomessa HJK:ta kahteen otteeseen edustanut hyökkääjä Macoumba Kandji siirtyy FC Interiin heinäkuun loppuun kestävällä sopimuksella, jossa on seuran optio loppukaudesta.

Lue lisää