Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Uimaniemelle jatkosopimus

 

Antti Uimaniemelle jatkosopimus


Vaasan Palloseura on solminut uuden sopimuksen mainiota kautta pelaavan laitapuolustaja Antti Uimaniemen kanssa.

Kemiläislähtöinen Uimaniemi pelaa viidettä kauttaan Veikkausliigassa. Uimaniemi nousi Veikkausliigaan RoPSin kanssa kaudeksi 2008. Hän siirtyi MYPAan kausiksi 2009-10, ja Vaasan Palloseuraan kaudeksi 2011.

Vepsuun tullessaan Uimaniemi solmi kuluvan vuoden loppuun asti kestävän sopimuksen. Nyt tehty uusi kaksivuotinen pahvi pitää 126 liigaottelua pelanneen ja niissä kaksi maalia tehneen Uimaniemen Vaasan Palloseuran riveissä vuoden 2014 loppuun.

VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen kertoo, että vaikka seuran pääkeskittyminen on tämän vuoden menestyksessä, on samalla mietittävä myös tulevia vuosia.

- Yksi tärkeä osa tulevien kausien joukkuetta on Antti Uimaniemi. Hän on tälläkin kaudella osoittanut oman tasonsa ja on arvokas osa meidän pelaamistamme sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Hän pelaa isoja minuutteja koko ajan vahvalla panoksella, Huttunen kehuu.

Okan mukaan kemiläinen on myös joukkueelle kerrassaan erinomainen esimerkki.

- Antti on kaikella tapaa huippu-urheilija, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Uimaniemi kertoo päätöksen Vaasaan jäämisestä olleen suhteellisen helppo.

- Juttelin valmentajien ja seurajohdon kanssa, ja olen vakuuttunut siitä, että täällä riittää menestyshaluja. Menestymiseen on täällä jatkossakin täysin realistiset mahdollisuudet. Se oli minulle yksi tärkeä kriteeri, Uimaniemi sanoo.

PS Kemin kasvatti on ollut Veikkausliigassa tällä kaudella pelipaikkansa ehdottomia huippuja. Hän myöntää ulkomaan kenttien olevan vielä mielessä, mutta painottaa olevansa asian suhteen realisti.

- Tähtäin on aina ollut ulkomaille, mutta täytyy pitää jalat maassa ja katsella tilannetta rauhassa.

Uimaniemi on myös hyväksytty opiskelemaan urheilujohtamista University College of Northern Denmarkin ohjelmaan. VPS-pelaajista samoja opintoja ovat käymässä myös raidan jo jättänyt ja Fulhamin akatemiaan työharjoitteluun lähtenyt Tero Koskela sekä maalivahti Janne Henriksson.

- Ne ovat verkko-opintoja, joten niitä pystyy suorittamaan pelaamisen ehdoilla mistä tahansa, Uimaniemi toteaa.

lähde: vepsu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Palloseura - logo

VPS - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Erikssonin ja VPS:n tiet eroavat

Erikssonin ja VPS:n tiet eroavat

Vaasan Palloseuran ja maalivahti Karl-Filip Erikssonin sopimus puretaan yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Admir Catovic uusi VPS-vahvistus

Admir Catovic uusi VPS-vahvistus

Kuopion Palloseuraa viime kaudella edustanut bosnialaisruotsalainen Admir Catovic on uusi VPS-pelaaja. Catovic hankittiin polveaan kuntouttavan Jarno Parikan tilalle.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
VPS vahvistuu Pyry Soirilla

VPS vahvistuu Pyry Soirilla

Vaasan Palloseura ja Pyry Soiri ovat solmineet 2-vuotisen sopimuksen. 20-vuotias laitalinkki pelasi viime kaudella MYPA:n paidassa.

Lue lisää
Hertsi ja Viitikko Vepsuun

Hertsi ja Viitikko Vepsuun

Vaasan Palloseura on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. VPS:n vahvuuteen liittyvät 22-vuotias Loorents Hertsi ja 19-vuotias Mikko Viitikko.

Lue lisää