Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VPS vahvistuu Pyry Soirilla

VPS vahvistuu Pyry Soirilla

Vaasan Palloseura ja Pyry Soiri ovat solmineet 2-vuotisen sopimuksen. 20-vuotias laitalinkki pelasi viime kaudella MYPA:n paidassa.

Pyry Soiri siirtyy Vepsuun kahden vuoden mittaisella sopimuksella. 20-vuotias laitalinkki on esiintynyt toistaiseksi Veikkausliigassa MYPA:n paidassa. Soirilla on vyöllään 50 Veikkausliigaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Oikeajalkainen Soiri pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla. Soiri on pelannut myös yhdessä nuorten ja neljässä poikien maaottelussa.
- Pyry kuuluu tähän nykyiseen U20-maajoukkueeseen, se osoittaa kyseessä olevan lahjakas pelaaja. Pyry on nopea, yllätyksellinen pelaaja. Uskon, että hänellä on ensi kaudella mahdollisuudet lyödä todella itsensä läpi. Näemme pelaajassa paljon potentiaalia ja siksi olimme kiinnostuneita, VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen kertoo.

Soiri teki liigadebyyttinsä MYPA:n paidassa kaudella 2012. Soirin kausi kului lopulta pääosin lainalla Kakkosessa JäPS:ssä ja KTP:ssa. Kaudella 2013 Soiri vakiinnutti paikkansa MYPA:ssa esiintyen 23 ottelussa, tullen kuitenkin pääosin vaihdosta kentälle. Menneellä kaudella Soiri pelasi 25 ottelussa, joista mies aloitti 15.

- Pyry ei ole vielä lyönyt itseään täysin läpi liigassa, mutta ensi kaudella siihen on mahdollisuudet. Pyry saa mahdollisuutensa siinä missä muutkin laitapelaajat. Tulemme tarvitsemaan paljon vaihtoehtoja, koska laitapelaaja on meillä kuluttava rooli. Ainoastaan penkkimieheksi Pyryä ei olla hankkimassa, Huttunen sanoo.

Soiri on helsinkiläisen PPJ:n kasvatti. MYPA:n riveihin mies siirtyi vuonna 2010. Edustusjoukkueeseen Soiri nostettiin vuonna 2012, nyt mies mielii tehdä läpimurtonsa uudessa seurassa.

 - Fiilikset ovat totta kai hyvät. Vietin neljä vuotta Myllykoskella ja nyt haluan ottaa Vepsun kanssa seuraavan askeleen. Tämä on uusi ympäristö minulle, se tuo uusia haasteita, siitä minä tykkään. Tavoitteena on tehdä kunnon läpimurto, ottaa avauksen paikka ja auttaa Vepsua mahdollisimman paljon. Tämä on hyvä vaihtoehto minulle tässä vaiheessa uraa, olen iloinen kun saan olla täällä, Soiri kertoo tunnelmistaan.

Lähde: Vepsu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Palloseura - logo

VPS - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVaasan Palloseura vapauttaa Janne Lindbergin tehtävästään välittömästi

Vaasan Palloseura vapauttaa Janne Lindbergin tehtävästään välittömästi

Vaasan Palloseura on vapauttanut Janne Lindbergin tehtävästään. Lindbergin tehtävät VPS Oy:ssä ja VPS Junioreissa päättyvät välittömästi.

Lue lisää
VPS sopimukseen Kalle Multasen kanssa

VPS sopimukseen Kalle Multasen kanssa

Vaasan Palloseura ja Kalle Multanen ovat solmineet pelaajasopimuksen. Hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
VPS sopimuksiin Aleksi Pahkasalon ja Arttu Nuutisen kanssa

VPS sopimuksiin Aleksi Pahkasalon ja Arttu Nuutisen kanssa

Hyökkääjä Aleksi Pahkasalo, 28 vuotta, siirtyy Vaasan Palloseuraan kahden vuoden mittaisella pelaajasopimuksella. Myös viime kauden Vepsussa palannut Arttu Nuutinen on solminut VPS:n kanssa yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
VPS vahvistaa maalivahtiosastoaan - Valeri Voskonian Raitaan

VPS vahvistaa maalivahtiosastoaan - Valeri Voskonian Raitaan

Vaasan Palloseura ja maalivahti Valeri Voskonian ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää