Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekkotaituri Joonas Komulainen Sport-paitaan kahden vuoden sopimuksella

Kiekkotaituri Joonas Komulainen Sport-paitaan kahden vuoden sopimuksella

 

Vaasan Sportin sentteriosasto vahvistuu merkittävästi, kun Rauman Lukon yhdeksi kärkihyökkääjäksi tämän kauden pudotuspeleissä noussut Joonas Komulainen siirtyy kotkapaitaan kahden vuoden sopimuksella. Samalla seura käyttää myös hyökkääjä Ville Leskisen ensi vuotta koskevan option.

Kesäkuussa 26 vuotta täyttävä Kuhmon Kiva HT:n kasvatti Joonas Komulainen pelasi juniorivuotensa Oulun Kärpissä, jossa voitti A-nuorten SM-kultaa kaudella 2009-10 toimien joukkueensa kapteenina ja viime keväänä hän juhli Suomen mestaruutta miesten riveissä. Kuluneen kauden Komulainen aloitti Oulussa, mutta siirtyi helmikuussa Rauman Lukkoon, jossa hän nopeasti nousi nimekkään joukkueen kärkihyökkääjien joukkoon. Varsinkin pudotuspeleissä pienikokoinen (166 senttiä / 73 kiloa), nopea ja huikean pelisilmän omaava Komulainen oli elementissään. Vastuuta tuli niin ylivoimalla kuin tasakentällisin ja hän teki tehot 2+4 neljääntoista otteluun.Seuraavan kahden kauden aikana Komulainen pukee siis päälleen Sportin kotkapaidan ja varmasti yksi suurimpia syitä Vaasaan siirtymiseen on luvassa oleva suuri vastuu. Taiturimaiselle leftin puolen hyökkääjälle on tarjolla ykkössentterin paikka, johon hän varsinkin kevään otteillaan näytti olevansa valmis. Komulaisen myötä myös Sportin ylivoimapelaaminen saa kaivattuja käsiä sekä juonikkuutta. Vahvan kiekollisen hyökkääjän rooli ei rajoitu pelkästään tarjoilupuolelle, sillä miehen laukaus on myös todella tarkka ja painava.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on innoissaan saadessaan Komulaisen Vaasaan.

- Olemme jo pitkään tarkkailleet Komulaista ja tunnistaneet hänessä olevan potentiaalin. Hänet on kaavailtu kärkipään pelaajaksi ja uskon että hän pystyy sen roolin kantamaan. Komulainen on sekä kentällä että kentän ulkopuolella viimeisen päälle joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Iso palanen ensi kauden joukkueessa.

Komulaisen lisäksi Sportin hyökkäyskalusto vahvistuu toisella Kärppätaustaisella pelaajalla, kun kesken viime kauden Vaasaan siirtyneen Ville Leskisen, 21, sopimuksen optiovuosi päätettiin käyttää. Leskisellä on ollut viime vuosina epäonnea loukkaantumisten kanssa ja kulunut kausi päättyi loukkaantumiseen alkuvuodesta. Pelaamissaan 25 pelissä Leskinen kuitenkin ehti näyttää osaamistaan ja viimeisissä peleissään ennen loukkaantumistaan Ville kuului joukkueen parhaimmistoon.

Jämsä näkee Leskisessä potentiaalia ja toivoo, että loukkaantumiset ovat nyt historiaa.

- Leskinen näytti viime kaudella että pystyy kunnossa ollessaan pelaamaan hyvällä tasolla tätä Liigaa. Hän tuo vaihtoehtoja hyökkäysosastoon ja haastaa kokeneempia pelaajia tosissaan peliaikakilpailussa. 

Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoonasKomulainen

Joonas Komulainen

1.6.1990 Kuhmo
Tiedot


Tanskassa hurjaa jälkeä tehnyt Toni Kallela Sportiin

Tanskassa hurjaa jälkeä tehnyt Toni Kallela Sportiin

Vaasan Sport on tehnyt kauden 2018-19 kattavan sopimuksen 25-vuotiaan Toni Kallelan kanssa. Laitahyökkääjä siirtyy Vaasaan Tanskan pääsarjasta.

Lue lisää
Sami Aittokallio Sportin maalille

Sami Aittokallio Sportin maalille

Vaasan Sportin maalia vartioivat ensi kaudella Sami Aittokallio, Mika Järvinen sekä Conrad Mölder. Aittokallion sopimus on yksivuotinen, Järvisen kaksivuotinen ja Mölderin yksivuotinen optiolla.

Lue lisää
Sportin puolustus vahvistuu Jyri Niemellä

Sportin puolustus vahvistuu Jyri Niemellä

Vaasan Sport on tehnyt kauden 2018-19 kattavan sopimuksen 27-vuotiaan Jyri Niemen kanssa. Puolustaja siirtyy kotkapaitaan KooKoosta.

Lue lisää
Ari-Pekka Pajuluoma on Sportin uusi päävalmentaja

Ari-Pekka Pajuluoma on Sportin uusi päävalmentaja

Vaasan Sportin uusi päävalmentaja kaudelle 2018–2019 on Ari-Pekka Pajuluoma. Sopimus on 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää
Ari Gröndahl siirtyy loppukaudeksi Ruotsiin

Ari Gröndahl siirtyy loppukaudeksi Ruotsiin

Sportin pitkäaikainen luottopuolustaja Ari Gröndahl, 28, siirtyy loppukaudeksi Ruotsiin.

Lue lisää
Michael Parks ja Sam Povorozniouk lähtevät Sportista

Michael Parks ja Sam Povorozniouk lähtevät Sportista

Vaasan Sportin yhdysvaltalaishyökkääjät Michael Parks, 25, ja Sam Povorozniouk, 23, jättävät seuran ja siirtyvät loppukaudeksi ulkomaiden sarjoihin. Molempien pelaajien sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää