Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekkotaituri Joonas Komulainen Sport-paitaan kahden vuoden sopimuksella

Veikkausvinkit

Kiekkotaituri Joonas Komulainen Sport-paitaan kahden vuoden sopimuksella

 

Vaasan Sportin sentteriosasto vahvistuu merkittävästi, kun Rauman Lukon yhdeksi kärkihyökkääjäksi tämän kauden pudotuspeleissä noussut Joonas Komulainen siirtyy kotkapaitaan kahden vuoden sopimuksella. Samalla seura käyttää myös hyökkääjä Ville Leskisen ensi vuotta koskevan option.

Kesäkuussa 26 vuotta täyttävä Kuhmon Kiva HT:n kasvatti Joonas Komulainen pelasi juniorivuotensa Oulun Kärpissä, jossa voitti A-nuorten SM-kultaa kaudella 2009-10 toimien joukkueensa kapteenina ja viime keväänä hän juhli Suomen mestaruutta miesten riveissä. Kuluneen kauden Komulainen aloitti Oulussa, mutta siirtyi helmikuussa Rauman Lukkoon, jossa hän nopeasti nousi nimekkään joukkueen kärkihyökkääjien joukkoon. Varsinkin pudotuspeleissä pienikokoinen (166 senttiä / 73 kiloa), nopea ja huikean pelisilmän omaava Komulainen oli elementissään. Vastuuta tuli niin ylivoimalla kuin tasakentällisin ja hän teki tehot 2+4 neljääntoista otteluun.Seuraavan kahden kauden aikana Komulainen pukee siis päälleen Sportin kotkapaidan ja varmasti yksi suurimpia syitä Vaasaan siirtymiseen on luvassa oleva suuri vastuu. Taiturimaiselle leftin puolen hyökkääjälle on tarjolla ykkössentterin paikka, johon hän varsinkin kevään otteillaan näytti olevansa valmis. Komulaisen myötä myös Sportin ylivoimapelaaminen saa kaivattuja käsiä sekä juonikkuutta. Vahvan kiekollisen hyökkääjän rooli ei rajoitu pelkästään tarjoilupuolelle, sillä miehen laukaus on myös todella tarkka ja painava.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on innoissaan saadessaan Komulaisen Vaasaan.

- Olemme jo pitkään tarkkailleet Komulaista ja tunnistaneet hänessä olevan potentiaalin. Hänet on kaavailtu kärkipään pelaajaksi ja uskon että hän pystyy sen roolin kantamaan. Komulainen on sekä kentällä että kentän ulkopuolella viimeisen päälle joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Iso palanen ensi kauden joukkueessa.

Komulaisen lisäksi Sportin hyökkäyskalusto vahvistuu toisella Kärppätaustaisella pelaajalla, kun kesken viime kauden Vaasaan siirtyneen Ville Leskisen, 21, sopimuksen optiovuosi päätettiin käyttää. Leskisellä on ollut viime vuosina epäonnea loukkaantumisten kanssa ja kulunut kausi päättyi loukkaantumiseen alkuvuodesta. Pelaamissaan 25 pelissä Leskinen kuitenkin ehti näyttää osaamistaan ja viimeisissä peleissään ennen loukkaantumistaan Ville kuului joukkueen parhaimmistoon.

Jämsä näkee Leskisessä potentiaalia ja toivoo, että loukkaantumiset ovat nyt historiaa.

- Leskinen näytti viime kaudella että pystyy kunnossa ollessaan pelaamaan hyvällä tasolla tätä Liigaa. Hän tuo vaihtoehtoja hyökkäysosastoon ja haastaa kokeneempia pelaajia tosissaan peliaikakilpailussa. 

Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoonasKomulainen

Joonas Komulainen

1.6.1990 Kuhmo
Tiedot


Chris DeSousa vahvistaa Sportin hyökkäystä

Chris DeSousa vahvistaa Sportin hyökkäystä

Vaasan Sport on kiinnittänyt hyökkäykseensä lisää tulivoimaa, kun 28-vuotias kanadalainen Chris DeSousa liittyy joukkueen vahvuuteen ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puolustaja Jared Wilson Sportiin

Puolustaja Jared Wilson Sportiin

Vaasan Sportin puolustus täydentyy 24-vuotiaalla kanadalaisella Jared Wilsonilla. 191-senttinen ja 86-kiloinen Wilson on kirjoittanut Sportin kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen, joka sisältää lisäksi seuran option kaudesta 2020-2021.

Lue lisää
Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula hyökkäävät ensi kaudella Sportissa

Juho Liuksiala, Aaro Vidgren ja Samu Markkula hyökkäävät ensi kaudella Sportissa

Vaasan Sportin hyökkäys täydentyy kolmella uudella pelaajalla, kun 23-vuotias Juho Liuksiala, 21-vuotias Aaro Vidgren ja 25-vuotias Samu Markkula liittyvät joukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Paul Geiger ja Kristian Tuohilampi Sportin puolustukseen

Paul Geiger ja Kristian Tuohilampi Sportin puolustukseen

Vaasan Sport on kiinnittänyt puolustukseensa kaksi uutta pelaajaa, kun 26-vuotias kanadalainen Paul Geiger ja 29-vuotias Kristian Tuohilampi liittyvät joukkueeseen ensi kauden kattavilla sopimuksilla.

Lue lisää
Sportin keskikaista vahvistuu Turo Asplundilla

Sportin keskikaista vahvistuu Turo Asplundilla

Vaasan Sportin hyökkäys vahvistuu 33-vuotiaalla Turo Asplundilla. Kokenut keskushyökkääjä on tehnyt seuran kanssa sopimuksen, joka kestää kevääseen 2021 asti.

Lue lisää
Ruotsalaismaalivahti Stefan Steen Sportiin

Ruotsalaismaalivahti Stefan Steen Sportiin

Vaasan Sport vahvistaa maalivahtiosastoaan 26-vuotiaalla Stefan Steenillä. Steen siirtyy Vaasaan yksivuotisella sopimuksella Ruotsin pääsarjasta SHL:stä.

Lue lisää