Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Siegfrids, Sunabacka ja Kabashi jatkavat Ruutupaidoissa

Siegfrids, Sunabacka ja Kabashi jatkavat Ruutupaidoissa

Ruutupaitojen ensi kauden joukkue Futsal-Liigaan täydentyy kolmella pelaajalla, kun Ludwig Siegfrids, Joel Sunabacka sekä Elbasan Kabashi sitoutuivat tulevaan kauteen.

Kolmikosta eniten pelejä viime kaudella pelasi Siegfrids, joka esiintyi 20 runkosarjan ottelussa tehoin 3+5. Ludwig oli RP:n eniten otteluita pelannut pelaaja, joten miehen jatko seurassa on erinomainen uutinen. Pohjapaikalla viihtyvä Ludde aloittaa neljännen kauden RP:ssä, joten mies on jo tuttu kaveri vaasalaisyleisölle.

Joel Sunabacka pelasi loukkantumisten vuoksi viime kaudella vain 8 ottelussa, mutta niissä syntyi komeat 5 maalia ja yksi syöttö. Joel oli tärkeässä roolissa etenkin kauden ensimmäisessä kolmen pisteen voitossa, kun hän laukoi Kauppiksella Kemin nurin hienolla hattutempullaan. Joelille edessä on jo kuudes kausi RP:ssä, sillä miehen nimi löytyi ensimmäisen kerran joukkueen kokoonpanosta jo kaudella 2009-2010. Välivuosia on tullut muutama, mutta nyt on taas lähdössä kolmas kausi putkeen. Toiveissa olisi loukkaantumisista vapaa kausi, jolloin Sunabacka voisi löytyä korkealtakin liigan pistepörssistä.

Elbasan Kabashi aloittaa toisen kautensa Ruutupaidoissa. Kesken viime kauden mukaan tullut Elba vakuutti joukkueen nopeasti, sillä mies oli pelaavassa kokoonpanossa jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Taitava ja hyvin haastava Kabashi pelasi lopulta kymmenessä runkosarjan ottelussa tehoin 3+3. Elba kehittyi viime kaudella todella nopeasti ja oli monessa ottelussa RP:n kantavia voimia. Jos kehitys jatkuu vielä yhtä vauhdikkaana, tekee mies tällä kaudella todella tuhojaan Futsal-Liigassa.

Ruutupaitojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Ruutupaidat - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut