Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kujanpään optio käytetty - VPS:n sopimustilanne näyttää tältä

Kujanpään optio käytetty - VPS:n sopimustilanne näyttää tältä

 

Aatu Kujanpää jatkaa Vaasan Palloseurassa myös kaudella 2019. Kujanpään sopimuksessa ollut optio on käytetty.

Kuten Petri Vuorinen Boom City Radiolle jo viime viikon lopulla väläytti, Aatu Kujanpää, 20, pelaa myös ensi kaudella Vepsun riveissä. Mennyt kausi meni Veikkausliigan osalta ohi, sillä Kujanpää loukkaantui pre-seasonin aikana. Se oli suuri harmi, sillä nuorukainen alkoi päästä talvikauden peleissä hyvään liitoon.

- Aatulla oli rikkonainen kausi, jonka pilasi loukkaantuminen. Hänellä kesti hieman päästä hommaan mukaan talvella, mutta sitten alkoi tulla onnistumisia treeneissä, sitä kauttaa peliaikaa ja onnistumisia peleissä. Hän pelasi talvikaudella meillä laitapelaajana, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Kujanpään vahvuudet ovat hyökkäyspään pelaamisessa. Hänellä on erinomainen potkutekniikka ja painava laukaus ylipäätään.

- Aatu on ollut mukana pallollisissa osioissa jo melko paljon. Olemme testanneet pelaajia marraskuun aikana ja hänellä on vielä matkaa viime tammikuun testituloksiinsa ja siihen, että juoksukunto on hyvä. Se antaa Aatulle tavoitteita joulukuun ajaksi. Hän tietää että alkuvuodesta pitää olla kunnossa ja tekee töitä sen eteen. Tavoite on nimenomaan, että tammikuussa hän olisi täydessä terässä ja täysillä mukana treeneissämme, Vuorinen jatkoi.

Sopimustilanne tällä hetkellä

VPS harjoittelee vielä torstaihin saakka ennen lomille siirtymistään. Sopimustilanne joululomalle lähdettäessä on seuraavanlainen.

Sopimuspelaajien listalla ei ole tällä hetkellä ainuttakaan maalivahtia. Puolustukseen sen sijaan on kiinnitettynä kaikkiaan kuusi pelaajaa. Viime kaudesta jatkavat Timi Lahti, Eero-Matti Auvinen, Hindrek Ojamaa ja Jesper Engström. Uusina pelaajina puolustukseen on jo hankittu Jonas Häkkinen, sekä Martti Haukioja.

Keskikenttäpelaajien kohdalla sopimukset jatkuvat kaikkiaan kuudella pelaajalla. He ovat Jerry Voutilainen, Sebastian Strandvall, Juho Lähde, Aatu Laatikainen, Joonas Vahtera, sekä Fabrice Gatambiye. Lisäksi Leevi Mäkilän, Jesper Suokon ja Akseli Lehtimäen, jotka kaikki pelasivat viime kaudella VPS J Akatemiassa, optiot on käytetty.

Hyökkäyksessä Steven Morrisseyn ja Samu Alangon sopimukset jatkuvat. Akatemiaa edustaneen Khamis Makin, sekä liigassakin jo debytoimaan päässeen Momodou Sarrin optiot on myös käytetty.

Kaikkiaan kiinnitettyjä pelaajia ensi kaudelle on nyt 20 kappaletta. Kauden 2019 valmennusryhmän osalta sopimustilanteesta tiedotetaan lähiaikoina.

VPS:n riveissä eivät varmuudella jatka viime kauden joukkueesta Marko Meerits, Samu Volotinen, Aubrey David, Douglas Caé, Omar Jama ja Akseli Kalermo, sekä valmentaja Ricardo Duarte. VPS kiittää kaikkia edellä mainittuja henkilöitä heidän ajastaan Vaasan Palloseurassa ja toivottaa lämpimästi onnea uralle uusiin haasteisiin.

FC Sionista lainalla olleet Elhadji Ciss ja Ibrahima Gueye ovat palanneet jo Veikkausliiga-kauden jälkeen sveitsiläisseuraan. Heidän suhteen ensi kauden tilanne on vielä auki. 

Vaasan Palloseuran sopimustilanne 27.11.
Timi Lahti
Eero-Matti Auvinen
Jesper Engström
Hindrek Ojamaa
Jonas Häkkinen
Martti Haukioja
Jerry Voutilainen
Sebastian Strandvall
Juho Lähde
Aatu Laatikainen
Joonas Vahtera
Fabrice Gatambiye
Leevi Mäkilä
Jesper Suokko
Akseli Lehtimäki
Steven Morrissey
Samu Alanko
Momodou Sarr
Khamis Maki
Aatu Kujanpää 

Lähde: Vepsu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Palloseura - logo

VPS - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVPS vahvistaa maalivahtiosastoaan - Valeri Voskonian Raitaan

VPS vahvistaa maalivahtiosastoaan - Valeri Voskonian Raitaan

Vaasan Palloseura ja maalivahti Valeri Voskonian ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Henri Sillanpää jatkaa Vepsun edustuksen maalivahtivalmentajana

Henri Sillanpää jatkaa Vepsun edustuksen maalivahtivalmentajana

Vastikään pitkän jatkosopimuksen VPS Junioreiden kanssa tehnyt Henri Sillanpää jatkaa myös edustusjoukkueessa maalivahtivalmentajan tontilla.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Erikssonin ja VPS:n tiet eroavat

Erikssonin ja VPS:n tiet eroavat

Vaasan Palloseuran ja maalivahti Karl-Filip Erikssonin sopimus puretaan yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Admir Catovic uusi VPS-vahvistus

Admir Catovic uusi VPS-vahvistus

Kuopion Palloseuraa viime kaudella edustanut bosnialaisruotsalainen Admir Catovic on uusi VPS-pelaaja. Catovic hankittiin polveaan kuntouttavan Jarno Parikan tilalle.

Lue lisää