Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä.

Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Täksi kaudeksi Vaasan Sportiin saapunut ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg, 30, on ollut kotkapaitojen alkukauden ykkösnimi. Kokenut ja voittamaan tottunut Stålberg on näyttänyt kaukalossa esimerkillistä asennetta illasta toiseen kentän molemmissa päissä. Siirto Liigaan on tuonut myös tehokkuutta ja Stålberg kantaakin Sportin kultakypärää tehoin 8+7 (26 ottelua). Yksi pääsyy tutun Frölundan vaihtamisen Sportiin oli isomman roolin saaminen.

– Heti alkujaan meillä molemmilla osapuolilla oli ajatuksena se, että Sebastianille haetaan selkeästi isompi rooli kuin mitä hänellä viime vuosina oli ollut Ruotsissa. Iso vastuu Sportin tuloksentekoyksikössä on sopinut hänelle täydellisesti ja mies on vastannut huutoon vähintäänkin hyvin. Kovan luokan ammattilainen – kilpailija, joka antaa aina kaikkensa joukkueen eteen ja johtaa joukkoja omalla esimerkillään. Stålberg tulee ehdottomasti olemaan tärkeä palanen myös kahden seuraavan kauden joukkueissa, sanoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Jämsä on silminnähden tyytyväinen sopimuksen syntyyn. Kahden vuoden sopimus kertoo osapuolten halusta jatkaa yhteistyötä.

– Molemmat osapuolet ovat kuluneen kauden urheilupuoleen tyytyväisiä ja kun kummallakin oli tahtotila jatkaa, niin sopimus saatiin lopulta tehtyä aika helposti. Urheilullisen puolen lisäksi vaakakupissa painoi se, että perhe viihtyy hyvin Vaasassa, toteaa Jämsä.

Sebastian Stålberg jatkaa innolla Vaasassa.

– Olen todella iloinen saadessani edustaa Vaasan Sportia kaksi seuraavaakin kautta. Kaupungissa ja organisaatiossa eletään uuden Areenan myötä mahdollisuuksien aikaa. Kaikessa tekemisessä näkee, että olemme aloittaneet uuden aikajakson Sportin tarinassa ja on hienoa olla osa sitä jatkossakin. Odotan innolla myös pelaamista kannattajiemme edessä kunhan tämä pandemia laantuu, toivottavasti se aika koittaa jo hyvin pian, sanoo Stålberg.

Vaasan Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Sportin laitahyökkääjän Simon Hjalmarssonin.

Lue lisää
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport on viime aikoina taistellut tuloksenteon kanssa ja siihen haetaan muutosta kahden hyökkääjähankinnan muodossa. Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Lue lisää
Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Vaasan Sport saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella KalPaa edustanut Janne Keränen pukee kotkapaidan ylleen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi.

Lue lisää
Puolustaja Stuart Percy Vaasan Sportiin

Puolustaja Stuart Percy Vaasan Sportiin

Puolustaja Stuart Percy on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa. 27-vuotias Percy on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011.

Lue lisää