Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Sportin laitahyökkääjän Simon Hjalmarssonin.

34-vuotias ruotsalaishyökkääjä oli lokakuun otteluissaan mainiossa vireessä. Hjalmarsson kirjasi lokakuussa pisteitä seitsemässä ottelussa peräkkäin ja nousi Sportin kultakypärän kantajaksi.

Hjalmarsson oli lokakuussa Liigan toiseksi paras pistemies. Kahdeksassa ottelussaan hän kokosi pisteet 3+10=13. Maaleista kaksi oli voittomaaleja, jotka Hjalmarsson teki otteluissa Ilvestä ja Lukkoa vastaan.

Sport voitti kuukauden neljä viimeisintä otteluaan ja on kahdeksan ottelun kuntopuntarissa Liigan toiseksi paras joukkue. Simon Hjalmarsson kokosi voittoputken aikana pisteet 2+7. Hän keräsi pisteitä 43 %:ssa Sportin kuukauden maaleista.

Simon Hjalmarsson on vasta toinen Sport-pelaaja, joka palkitaan Liigan kuukauden pelaajana. Puolustaja Tony Sund voitti tittelin joulukuun 2018 parhaana pelaajana.

Muut kärkiehdokkaat Liigan lokakuun parasta pelaajaa valittaessa olivat HIFK:n Kristian Vesalainen ja KooKoon Charle-Edouard D'Astous.

Hjalmarsson palkitaan ennen lauantaina 4. marraskuuta Vaasassa pelattavaa Sport–Ilves-ottelua. Liiga palkitsee Kuukauden pelaajan arvokkaalla pronssipatsaalla, joka on tarkka kopio Kanada-maljan pelaajasta. Seiko palkitsee Kuukauden pelaajan upealla Seiko 5 Sport -kellolla.

Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2023-2024 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023-2024

Ottelut kaudella 2023-2024

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Sport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Vaasan Sport ja puolustaja Carl-Johan Lerby, 26, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 käsittäneen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä. Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport on viime aikoina taistellut tuloksenteon kanssa ja siihen haetaan muutosta kahden hyökkääjähankinnan muodossa. Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Lue lisää
Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Vaasan Sport saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella KalPaa edustanut Janne Keränen pukee kotkapaidan ylleen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi.

Lue lisää