Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PK-35 ja Honka tasasivat pisteet

 
PK-35 ja Honka tasasivat pisteet

PK-35 sai tänään tyytä tasapeliin Honkaa vastaan. Toisen puoliajan selkeästä hallinnasta huolimatta vantaalaisilla oli vaikeuksia murtaa Hongan hyvin toiminutta puolustusta.

Ottelun alussa PK-35 juoksi muutaman kerran laidalta karkuun. Muun muassa Cynthia Uwak pääsi ajamaan rangaistusalueelle ja viimeinen puolustaja oli jo polvillaan mutta Uwakin epäonneksi harhautuksesta pallo kimposi maassa olleen puolustajan selän kautta ulottumattomiin. Otteliun edetessä Honka kuitenkin tiivisti puolustustaan. Samalla PK:n haastot 1 vastaan 1 tilanteissa ja juoksupallot linjan taakse harvenivat.

Honka pyrki nopeasti riiston jälkeen pelaamaan kärjille ja ensimmäisellä puoliajalla se toimi jokseenkin. Se sai aikaan useita riistoja ja läpiajo oli lähellä muutamaan otteeseen. PK:n puolustus ehti kuitenkin aina ajoissa väliin ja näin ollen Honka ei saanut kunnollisia maalipaikkoja. Kotijoukkueella oli puolestaan pari erinomaista tilannetta. Yksi kulmapotku puolen tunnin kohdilla putosi vitosen viivalle ja kimposi pelaajien polvista maalia kohti. Hongan maalivahti Minja Lahdelma oli kuitenkin hereillä. Toinen loistopaikka avautui Iina Salmelle, joka sai pallon vähän pilkun takaa. Pienen harhautuksen jälkeen sijoitus alakulmaan mutta Lahdelma venyi hienoon torjuntaan.

Vaikka PK piti palloa hieman enemmän, niin ensimmäinen puoliaika oli lopulta aika tasainen. Vierasjoukkueesta edukseen essintyi erityisesti Kiia Laine, joka usein oli käynnistämässä vastahyökkäyksiä. Toisella puoliajalla nämä nopeat hyökkäykset puuttuivat lähes kokonaan. Honka vetäytyi huomattavasti enemmän oman maalinsa eteen. PK:n luovuus ja rohkeus ei kuitenkaan tänään riittänyt ohittamaan tiivistä sumppua.

Toisen puoliajan ensmmäinen maalipaikka tuli pitkästä sivurajaheitosta, jossa pallo ohjattiin kohti etukulmaa mutta Lahdelma oli maalillaan taas valppaana. Honka sai ensimmäisen hyökkäyksensä toisella puoliajalla 65 minuutilla. Hietasen nopea nousu laidalta päättyi keskitykseen, johon Maiju Hirvonen kurotti jalkansa väliin. PK-35:n epäonneksi pallo kimposi siitä omaan maaliin.

Hongan maalin jälkeen PK-35 lähti hakemaan tasoitusta mutta Honka iskikin toistamiseen vastaan. Kaisa Ranki pääsi läpi mutta Rachael Ayegba tuli ulos maalista ja torjui matalan kudin näyttävästi heittäytymisellään. Tasoitus syntyi 71 minuutilla. Ironista kylläkin, tilanne syntyi epäonnistuneesta keskityksestä joka lähti taivaan tuuliin. Pallo tuli kuitenkin alas rangaistusalueen sisällä ja Jaana Lyytikäinen latasi näyttävästi yhden pompun jälkeen ilmasta maalin takanurkkaan.

Vaikka PK:lla oli vaikeuksia päästä linjaan taakse, niin Eve Parikka esitti kerran nopean spurtin ja karkasi vartijoistaan. Parikka ajatui kuitenkin pieneen kulmaan ja vaikka veto ohitti Lahdelman niin pallo rullasi maaliviivaan pitkin ohi. Takakulmalla vaani vielä Lyytikäinen muttei ehtinyt aivan palloon. Lopussa PK-35 painosti muttei saanut kunnollisia vetoja maalia kohti. Honka hyökkäsi toisella puoliajalla kolmannen kerran aivan ottelun lopussa saamatta kuitenkaan aikaan muuta kuin kulmapotkun.

Ottelu päättyi siis 1-1. Pettyneenä kentältä poistunut PK-35 palaa varmasti ensi viikolla entistä sisuuntuneempana, kun yleisöennätysottelussa vastassa on United.

PK-35:n tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Pallokerho -35 ry - logo

PK-35 - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Rachael Ayegba

Tiedot

MaijuHirvonen

Maiju Hirvonen

25.12.1990
Tiedot

Eveliina Parikka

Tiedot

Iina Salmi

Tiedot

Cynthia Uwak

Tiedot


Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen jatkavat Punamustissa

PK-35 Vantaa on solminut jatkosopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Laitapuolustaja Roosa Toivanen ja hyökkääjä Ronja Ikonen jatkavat Punamustien riveissä myös sarjakaudella 2017.

Lue lisää
Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

Kolme nuorta pelaajaa PK-35:n riveihin

PK-35 Vantaan miesten joukkue on vahvistanut rivejään kolmella uudella nuorella pelaajalla.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tiistaina taistellaan Naisten liigan mitaleista

Tiistaina taistellaan Naisten liigan mitaleista

Kotijoukkue tarvitsee voiton pitaakseen kiinni sarjan piikkipaikasta, kun taas vieraat voivat sinetoida kaytannossa varman pronssimitalinsa.

Lue lisää