Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aleksit Holmberg ja Rekonen Kiekko-Vantaan miehistöön

 

Aleksit Holmberg ja Rekonen Kiekko-Vantaan miehistöön


Mestis-kauteen 2012-2013 valmistautuva Kiekko-Vantaa on tehnyt yksivuotiset sopimukset puolustaja Aleksi Holmbergin, 25 (188 cm, 86 kg) ja hyökkääjä Aleksi Rekosen, 19 (177 cm, 73 kg) kanssa. Perjantaina (10.8) kesän ensimmäisen virallisen harjoitusottelun pelaavalla Kiekko-Vantaalla on nyt kasassa 17 pelaajasopimusta, kahden maalivahdin, viiden puolustajan, sekä 10 hyökkääjän kanssa.

HIFK-kasvatti Aleksi Holmberg pelasi viime kaudella Ranskan pääsarjassa Brianconin joukkueessa. Holmberg kirjautti runkosarjasta tilastoihin 18 ottelua (0+1) ja pudotuspeleistä neljä ottelua (0+0). Ranskan Cupista otteluita kertyi yhteensä yhdeksän (0+3) ja palkintokaappia koristaa nykyisin Ranskan Cupin mestaruusmitali. SM-Liigaa Holmberg on pelannut urallaan HIFK:ssa ja HPK:ssa kausina 2006-2011 yhteensä 141 runkosarjan ottelua (4+7=11), sekä seitsemän playoff-ottelua (0+2). Mestis-kokemusta Holmbergilta löytyy HC Salamoista ja Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta yhteensä seitsemän ottelua (0+3).

Aleksi Rekonen on puolestaan Helsingin Viikinkien kasvatti, joka on pelannut vanhimmat juniorivuodet Jokereissa. Viime kaudella Rekonen nakutti Nuorten SM-Liigassa narripaidassa joukkueen varakapteenina runkosarjassa 46 pelaamassaan ottelussa 40 tehopistettä (14+26) ja pudotuspeleissä 11 ottelussa yhden maalin, sekä yhden syöttöpisteen. Rekonen nähtiin kauden aikana myös Kiekko-Vantaan joukkueessa, kun hän pelasi yhden Mestiksen runkosarjan ottelun lainalla lohipaidassa (0+0). Yhteensä Rekonen on pelannut Nuorten SM-Liigaa urallaan 107 ottelua (21+42=63). Maajoukkuekokemusta Rekoselta löytyy alle 16-, 17-, 18- ja 20-vuotiaiden miehistöistä neljän kauden ajalta yhteensä 46 ottelun verran (5+15=20). MM-kisoissa Rekonen on edustanut Suomea alle 17-vuotiaiden MM-kisoissa keväällä 2010 ja alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa keväällä 2011. Rekosen palkintokaapista löytyy mm. C-nuorten SM-kulta (2009 ja SM-hopea (2008), sekä Nuorten SM-Liigan hopea viime kaudelta.

Antti Hämeenheimon sopimus on purettu

Kaksi kautta Kiekko-Vantaassa pelanneen hyökkääjä Antti Hämeenheimon sopimus kaudelle 2012-2013 on purettu yhteisymmärryksessä. 23-vuotias Hämeenheimo pelasi lohipaidassa kahden kauden aikana yhteensä 59 ottelua tehden niissä 10 maalia, kahdeksan syöttöpistettä ja yhteensä 18 tehopistettä. Viime kaudella Hämeenheimo kärsi loukkaantumista pelaten kauden aikana vain 17 ottelua.

Kiekko-Vantaan tiedotteesta / UrheiluVantaa


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Vantaa ry - logo

Kiekko-Vantaa ry - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmela jättää Kiekko-Vantaan - uusi osoite löytyy ulkomailta

Saku Salmelan, 30, sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Salmelalle tuli mahdollisuus siirtyä ulkomaille ja otti loppukaudeksi mielenkiintoisen pestin vastaan.

Lue lisää
Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja ensi kaudella

Mika Niskanen toimii Kiekko-Vantaan päävalmentajana myös ensi kaudella. Jani Manninen jatkaa puolestaan apuvalmentajana ja ottaa sen jälkeen vetovastuun kaudelle 2022–23.

Lue lisää
Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Matias Sointu vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä

Kiekko-Vantaa saa juuri Mestis-kauden kynnyksellä äärimmäisen kovan vahvistuksen hyökkäykseen, kun yli 350 ottelua Liigassa pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lue lisää
Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Nico Nurmikanta palaa lohipaitaan

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Nico Nurmikannan kanssa.

Lue lisää
Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-Liigan pistehai Aku Kinnari lohipaitaan

Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehneen juonikkaan hyökkääjälupauksen Aku Kinnarin otteista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Lue lisää
Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Jarkko Pynnönen Kiekko-Vantaan pakistoon

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Jarkko Pynnösen kanssa. Raamikas puolustaja on pelannut kaksi edellistä kautta Pelicansin liigajoukkueessa.

Lue lisää