Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Simo Muhonen Espanjassa ajettavaan Kartingin EM-finaaliin

Veikkausvinkit

 

Simo Muhonen Espanjassa ajettavaan Kartingin EM-finaaliin


Neljän osakilpailun jälkeen Kartingin KF3-luokan SM-johdossa ajava säynätsalolainen Simo Muhonen, 14, kilpailee heinäkuun neljäntenä viikonloppuna Espanjan Zuerassa ajettavassa EM-finaalissa.

Aikaisemmin huhtikuussa Englannin Brandonissa ajetussa karsintakilpailussa vain yhden sijan verran finaalipaikasta jäänyt Muhonen sai kartingin kansainväliseltä kattojärjestö CIK-FIAlta kutsun kun yksi karsintakilpailussa ajanut kilpailija joutui perumaan osallistumisensa.

Pohjois-Espanjan Zaragozan kaupungin läheisyydessä ajettavassa kolmipäiväisessä kilpailuviikonlopussa Muhonen saa vastaansa 80 kilpailijaa niin Euroopasta kuin myös muista maailman valtioista. Lisävastusta kovavauhtiselle 1,7 kilometrin radalle antaa lähes 40 lämpöasteen verran paahtava aurinko.

Nuori tulevaisuuden ratatähti hakee vauhtia Espanjan EM-finaaliin nyt tulevana viikonloppuna Joensuussa ajettavista kahdesta SM-osakilpailusta.

- Olen todella haltioissani saatuani osallistumisoikeuden kilpailukauden ehdottomaan pääkilpailuun ja tämä korvaa kaiken sen pettymyksen minkä huhtikuussa koin kun olin ensimmäinen kilpailija joka karsittiin finaaleista, Muhonen iloitsee.

- Tulevan viikonlopun Joensuun SM-osakilpailuissa on tavoitteenani vain ja ainoastaan palkintokorokesijat sekä luonnollisesti saada SM-johtoasemaani kasvatettua. Menestyksekkäät kilpailut antaisivat varmasti paljon lisää itseluottamusta Espanjassa ajettavaan maailman kovimpien Karting kuljettajien kilpailuun, Muhonen toivoo.

Kartingin KF3-luokan epävirallinen SM-sarjatilanne 4/10 osakilpailua: Top-3:
1. Simo Muhonen, Birel Parilla, 78 pistettä
2. Pasi Pukema, Haase Vortex, 77 pistettä
3. Jussi Kuusiniemi, Tony Kart Vortex, 62 pistettä

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle