Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haavisto ja Vahela Saimaalla omaa luokkaansa

 

Haavisto ja Vahela Saimaalla omaa luokkaansa


Jokaisessa tämän kesän osakilpailun finaalissa esiintyneet Sivonen ja Heiskanen vailla mahdollisuuksia.

Maarianhaminan World Tourilla Suomesta mukana olevat parit kohtasivat Lappeenrannan beach volleyn SM-osakilpailun finaalissa. Kaksinkertaiset Suomen mestarit Timo Haavisto ja Toni Vahela pelasivat ensimmäistä kertaa tänä kesänä Pro Tourilla finaalissa ja se sytytti miehet hurjaan taisteluun ja selvään 2-0 (21-16, 21-16 )-voittoon Ilari Sivosesta ja Ville Heiskasesta.

Sivonen ja Heiskanen jatkoivat Lappeenrannassa samaan malliin, mihin tänä kesänä on totuttu. Kaksikko eteni kahden edellisen osakilpailun tapaan jälleen finaaliin, mutta helpolla miehet eivät itseään päästäneet.
Avausottelun 2-0 voiton jälkeen, kaksikko hävisi lauantaina 2-1 Petri Parviaiselle ja Teppo Pulkkiselle, ja näin ollen ykkössijoitetut putosivat tappiokaavioon. Miehet saivat tehdä täyden päivätyön matkalla finaaliin, sillä pari voitti tappion jälkeiset kaikki neljä otteluaan ennen finaalia eräluvuin 2-1. Tiukat taistelut huipentuivat välierään, jossa pari sai revanssin lauantaista ja kaatoi yllättäjäpari Parviaisen ja Pulkkisen tutuin numeroin 2-1.

Finaaliin pari sai vastaansa vakuuttavan turnauksen pelanneet toissa kauden Suomen mestarit Timo Haaviston ja Toni Vahelan. Haavisto/Vahela kaatoi omassa välierässään tiukan taistelun jälkeen, toisen turnauksen yllättäjäkaksikon Jyrki Nurmisen ja Pekka Piipon. Haavisto ja Vahela eivät kärsineet turnauksessa ainuttakaan tappiota.

Sivonen/Heiskanen kaksikon kova taival näkyi finaalin avauserässä ja kovassa vireessä olevat Haavisto ja Vahela veivät sen helposti nimiinsä lukemin 21-16. Toinen erä oli huomattavasti ensimmäistä tasaisempi ja se tarjosi erinomaista beach volley viihdettä. Lopussa Haavisto ja Vahela kuitenkin repivät eroa ja veivät erän ensimmäisen tavoin 21-16.

Finaalin hahmo oli Toni Vahela, joka pelasi finaalin kuin hurmiossa.

- Alussa vähän takelteli, mutta sitten alkoi kulkea. En nyt hehkuttaisi omaa rooliani, sillä kaksi miestä tässä tarvitaan. Sain Timolta erinomaisia passeja ja yhdessä pelattiin hyvin, Vahela kommentoi.

Yleisö oli parin Haavisto/Vahela puolella läpi ottelun ja sai kaksikolta kiitosta.

-Isoa kättä tälle yleisölle. Ihan huikea fiilis pelata, kun porukka on mukana tällä tavalla, Haavisto ihasteli.

Finaalin hävinneen Ilari Sivosen mukaan takki oli jo melko tyhjä finaaliin lähdettäessä.

- Kyllä mehut oli jo aika lailla poissa. Ei missään nimessä pystytty tässä pelissä parhaaseemme, Sivonen harmitteli.

Pronssia miehissä voittivat Jyrki Nurminen ja Pekka Piippo, jotka kaatoivat pronssiottelussa Parviaisen ja Pulkkisen niukasti eräluvuin 2-1.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle