Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Ruuskanen nousee keihään MM-edustajaksi

 

Antti Ruuskanen nousee keihään MM-edustajaksi


Suomen Urheiluliiton hallitus on tänään pitämässään kokouksessa käsitellyt Urheilun oikeusturvalautakunnan äänin 4-1 päättämää suositusta, jonka mukaan Antti Ruuskanen tulee nostaa varaedustajan paikalta varsinaiseksi edustajaksi yleisurheilun MM-joukkueeseen.  SUL:n hallitus on kokouksessaan päättänyt noudattaa oikeusturvalautakunnan suositusta ja muuttanut 13.8. tekemäänsä valintapäätöstä siten, että yleisurheilun MM-joukkueen miesten keihäänheiton varsinainen edustaja on Antti Ruuskanen ja  varaedustaja Sampo Lehtola.

- Urheilun oikeusturvalautakunta tulkitsi valintakriteereitä eri tavoin kuin SUL:n valmennusjohto ja hallitus, ja koska SUL on sitoutunut noudattamaan lautakunnan päätöksiä, vaihdoimme Ruuskasen ja Lehtolan paikkaa joukkueessa ja nostimme Ruuskasen varsinaiseksi MM-edustajaksi, kertoo SUL:n puheenjohtaja Antti Pihlakoski.

Suomen Urheiluliitto on järjestänyt Antti Ruuskaselle matkan Koreaan keskiviikkoillaksi, ja Ruuskanen liittyy Suomen joukkueen vahvuuteen suoraan MM-kaupunki Daegussa. Näin ollen hän ennättää sopeutua hyvin Daegun olosuhteisiin.

-  Meillä on joka tapauksessa kansainvälisesti erittäin kova keihäsjoukkue jalkeilla. Pohjimmiltaan tässä asiassa on ollut kysymys siitä, että meillä on mitat täyttäviä MM-edustajia enemmän kuin edustuspaikkoja. Luonnollisesti toivomme Antti Ruuskaselle ja koko joukkueelle parasta mahdollista menestystä MM-kilpailuissa, ja Sampo Lehtolalle nousujohteisen urakehityksen jatkumista kohti EM-Helsinkiä ja Lontoon olympialaisia, Pihlakoski sanoo.

Miesten keihäänheiton karsinta kilpaillaan torstaina 1.9. ja finaali lauantaina 3.9.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle