Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Muutos Portugali-Suomi –ottelun lähetysaikaan URHOtv:llä

 

Muutos Portugali-Suomi –ottelun lähetysaikaan URHOtv:llä


Koripallon EM-karsintaottelu Portugali-Suomi käynnistyy keskiviikkona 24.8. klo 23.40 Suomen aikaa. Aiemmista ennakkotiedoista poiketen URHOtv ei pysty esittämään ottelua suorana lähetyksenä tv-kanavallaan. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä klo 23.35 alkaen URHOtv Playssa sekä Sonera URHOtv Totalissa. Lisäksi ottelu esitetään jälkilähetyksenä URHOtv:n maksukanavalla seuraavana päivänä, torstaina 25.8. klo 18.15 alkaen.

– Saimme aikanaan portugalilaiselta lähetysoikeuksien omistajalta tiedon alkamisajasta, jota myöhemmin muutettiin. Valitettavasti URHOtv:llä ei ole teknisen lähetyskapasiteetin puitteissa mahdollisuutta lähettää ohjelmaa enää puolenyön jälkeen, joten joudumme valitettavasti poistamaan suoran lähetyksen tv-kanavaltamme. Ottelu esitetään kuitenkin suorana URHO Play –web-tv:ssä ja Sonera URHOtv Totalilla, sekä toki heti seuraavana iltana prime timessa myös URHOtv-kanavallamme, pahoittelee URHOtv:n sisältöjohtaja Markku Korhonen.

Ottelun selostaa Tomi Tiilikainen. Suomi on jo varmistanut paikkansa koripallon EM-lopputurnaukseen ja ottelun panoksena on karsintalohkon voitto.

Koripalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle