Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Markkinoiden epävarmuudesta huolimatta yleisurheilun EM2012 sponsorimyynti ylittänyt tavoitteen

 

Markkinoiden epävarmuudesta huolimatta yleisurheilun EM2012 sponsorimyynti ylittänyt tavoitteen


Kesällä 2012 järjestettävien yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailuiden sponsorimyynti on onnistunut yli odotusten. Budjetissa asetettu 2,5 miljoonan euron tavoite on jo ylittynyt myynnin ollessa tällä hetkellä 2,7 miljoonaa euroa. EM-kisojen kokonaisbudjetti on 14,4 miljoonaa euroa.
- Sponsorimyynti on osoitus siitä, että yleisurheilu kiinnostaa ja EM-kilpailut on tuotteena hyvin rakennettu kokonaisuus, EM-kisojen pääsihteeri Esa Honkalehto iloitsee.
Markkinoinnista on vastannut kisojen ja Suomen Urheiluliiton markkinointijohtaja Jari Töykkä. Yhteistyötä tapahtumien ja yritysten välillä on ollut vahvasti rakentamassa myös urheilumarkkinointiin erikoistunut Infront Finland toimitusjohtaja Mikko Vannin johdolla
- Markkinoiden yleinen tilanne huomioiden 2,5 miljoonaa oli kova tavoite. Kun tavoite on jo tässä vaiheessa ylitetty, voimme olla erittäin tyytyväisiä. Tämä on osoitus siitä, että yleisurheilu ja tämänkaltainen iso, ainutlaatuinen tapahtuma kiinnostavat, Jari Töykkä kommentoi.

Markkinoinnin tukena ryhmä myynnin ja markkinoinnin huippunimiä

Markkinointisuunnitelman rakentamisvaiheesta lähtien on mukana ollut huippuammattilaisten ryhmä, joka on tukenut erityisesti yritysmarkkinoinnin suunnittelua. Markkinoinnin advicory boardiin kuuluvat Mainostoimisto Sek&Greyn toimitusjohtaja Marco Mäkinen, Fonecta Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jukka-Pekka Vuori, Cargotec Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Westersund, Espoon Bluesin omistaja, liikemies Jussi Salonoja ja Infront Finland Oy:stä toimitusjohtaja Mikko Vanni ja projektijohtaja Jukka Kunnas.
- EM-kilpailuja varten perustettu advicory board on urheilumarkkinoinnin alalla uraa uurtava ryhmä, jossa markkinoinnin huippuammattilaiset tukevat kisajärjestäjän markkinointisuunnittelua. Ryhmästä on ollut korvaamaton apu. On hienoa huomata, että kotimaisen suurtapahtuman ja yleisurheilun edistäminen on saanut näin nimekkään joukon liikkeelle, Jari Töykkä kommentoi.
Tuoreimpina yrityksinä EM-kilpailujen yhteistyökumppaneiksi ovat lähteneet pääyhteistyötasolle Adecco ja Bridgecare sekä yhteistyötasolle Get On, Pixmill Group ja Toshiba. Kaikkiaan yleisurheilun EM-kisoilla on jo yli 20 yhteistyökumppania.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle