Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Oivanen taistelee Venäjän Cupin finaaliturnauspaikasta

 

Matti Oivanen taistelee Venäjän Cupin finaaliturnauspaikasta


Matti Oivasen Gubernia taistelee tällä viikolla paikasta Venäjän Cupin finaaliturnauksessa. Yksi voitto viikonlopun peleissä Moskovan Dinamosta tai Fakelista riittäisi Final Eight paikkaan.

Gubernia pelaa kotikentällään Nizhni Novgorodissa yhtä kolmesta välieräturnauksesta Dinamo Leningradskan, Jarolavin, Moskovan Dinamon ja Fakelin kanssa.

Välierälohkojen kaksi parasta selviää Final Eight -turnaukseen Kazaniin. Lisäksi mukaan pääsee isäntäjoukkue Kazan sekä yksi joukkue villillä kortilla. Final Eight pelataan jouluna, 24.-28.12.

Avauspäivänä Gubernia voitti Jaroslavin 3-1 (27-25, 28-26, 23-25, 25-23) ja keskiviikkona sillä oli välipäivä. Torstain ottelussa kaatui Dinamo Leningradska 3-1 (25-23, 25-22, 24-26, 25-15).

- Vastus kovenee seuraaviin kahteen peliin, kun lauantaina on vastassa Moskovan Dinamo ja sunnuntaina Fakel. Leningradskaa vastaan syöttö ja torjunta kulkivat ihan ok. Loppupelin huilasin, Oivanen totesi perjantain kamppailun jälkitunnelmissa.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle