Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikaluistelijat hyvällä mielellä Tseljabinskin maailmancupin avauksen aattona

 

Pikaluistelijat hyvällä mielellä Tseljabinskin maailmancupin avauksen aattona


Pikaluistelijat matkustivat hieman epävarmoina tämänvuotiseen maailmancupin avaukseen Venäjälle Uralin taakse Tseljabinskiin. Mieli muuttui, kun luistelijat pääsivät kuusi vuotta sitten valmistuneeseen pikaluisteluhalliin. Jää oli erinomainen, aivan eurooppalaisten parhaiden hallien tasoa.
 
- Täällä ovat puitteet kunnossa. Jää on tosiaankin hyvä ja täkäläiset jäänkunnostajat tekevät työtään intohimolla ja hyvällä ammattitaidolla. Siinäkin suhteessa on mukava aloittaa maailmancup, kertoi valmennuspäällikkö Pasi Koskela.
 
Maailmancup käynnistyy perjantaina 500 metrin luisteluilla. Pekka Koskela ja Mika Poutala luistelevat A-ryhmässä ja Markus Puolakka B-ryhmässä. Debyyttinsä aikuisten maailmancupissa tekevä 19-vuotias Elina Risku aloittaa myös B-ryhmässä.
 
- Joukkue on kunnossa. Neljän tunnin aikaeron vaikutus on väistymässä ja meillä ei ole mitään esteitä hyvälle kauden aloitukselle. Kun kauden avaus on ollut Aasiassa, moni kärkipään luistelija on saattanut jäädä pois. Täällä näyttää koko maailman kärkikaarti olevan paikalla. Mielenkiintoinen avaus tulossa, jatkoi Pasi Koskela.

Suomen Luisteluliiton tiedotteesta  / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle