Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turkki nurin toistamiseen Ankarassa

 

Turkki nurin toistamiseen Ankarassa


Suomen lentopallomaajoukkueen olympiakarsintakunnon viimeistely jatkui perjantaina Ankarassa, jossa joukkue löi Turkin jälleen hyvällä esityksellä 3-1 (25-18, 25-20, 22-25, 21-25).

- Saimme annettua peliaikaa eiliseen verrattuna hieman eri pelaajille. Hyökkäys oli tänään hyvää ja syöttökin vähän parempaa kuin eilen. Puolustuksessa jäi parannettavaa selkeästi, päävalmentaja Daniel Castellani paketoi.

Torstain ensimmäisen kohtaamisen Suomi voitti 3-1.

Kaikkiaan kahden Turkki pelin antiin Castellani oli tyytyväinen. Hän pääsi näkemään käytännössä kaikki pelaajat tositoimissa.

- Lauantaina pelaamme vielä harjoitusmielessä kahdessa eri ryhmässä ja siitä saamme lisää ajatuksia Kroatian turnausta varten.

Päävalmentaja Daniel Castellani marssitti avaukseen torstain pelistä poiketen passariksi vatsataudista toipuneen Mikko Eskon ja toiseksi yleispelaajaksi Olli Kunnarin. Mikko Oivanen, Matti Oivanen, Konstantin Shumov, Antti Siltala ja libero Pasi Hyvärinen aloittivat torstain tapaan.

Suomi veikin peliä erinomaisen vastaanotto- ja hyökkäyspelin myötä kaksi ensimmäistä erää selkeästi 25-18, 25-20. Hyökkäysprosentti oli peräti 65 ja vastaanottokin 76.

Kolmanteen erään Castellani teki muutoksia, kun Matti Hietanen tuli Siltalan tilalle ja Jukka Lehtonen korvasi Shumovin. Myös hakkuri Olli-Pekka Ojansivu pääsi erän loppupuolella Mikko Oivasen paikalle. Turkki käytti tilanteen ja vei erän 25-22. Siitä huolimatta Lehtonen pelasi erittäin vahvan erän keskellä tehden 7/+6.

Olli Kunnari (19/+14) pelasi erinomaisen pelin ollen turkkilaisten syöttöjen pääkohteena. Kunnari vastaanottoprosentti oli 74. Libero Pasi Hyvärinen oli leipätyössään liekeissä kirjaten peräti 93 % vastaanoton. Olli-Pekka Ojansivu (8/+5) ja Jukka Lehtonen (10/+6) käyttivät tilaisuutensa.

Suomen pistemiehet:
Olli Kunnari 19/+14
Mikko Oivanen 13/-9
Antti Siltala 6/+3
Matti Hietanen 4/0
Matti Oivanen 4/-3
Konstantin Shumov 6/+6
Jukka Lehtonen10/+6
Olli-Pekka Ojansivu 8/+5
Mikko Esko 3/+1
Eemi Tervaportti 0/0
Pasi Hyvärinen 93 % vastaanotto
Tuomas Sammelvuo, ei pelannut

Lauantaina vain harjoitusottelu

Lauantaina joukkueet pelaavat siis vain harjoitusmielessä, joten seuraavan kerran maajoukkue on tulessa ensi tiistaina Kroatiassa esiolympiakarsntojen avauspelissä Hollantia vastaan.

Kroatian karsintaturnauksen otteluaikataulua on rukattu paikallisen tv-yhtiön toiveesta, niin että ottelut alkavat tunti ja 20 minuuttia aiempaan tietoa myöhemmin. Suomi kohtaa Hollannin 22.11. kello 18.20 Suomen aikaa ja Kroatian seuraavan päivänä kello 21:20.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle